Η Υβόννη Μπόσνιακ με μια #throwback φωτογραφία γιορτάζει τα 13 χρόνια έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Υβόννη Μπόσνιακ με μια #throwback φωτογραφία γιορτάζει τα 13 χρόνια έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ, όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε επέτειό της με τον Αντώνη Ρέμο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της με μια κοινή τους φωτογραφία, γιορτάζοντας 13 χρόνια γνωριμίας με τον τραγουδιστή.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν σήμερα 13 χρόνια από την έναρξη της σχέσης τους ή αλλιώς 13 χρόνια γνωριμίας.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, όπως συνηθίζει να κάνει σχεδόν σε κάθε τους επέτειο, για να ευχηθεί στον τραγουδιστή έκανε μια δημόσια ανάρτηση - ερωτική εξομολόγηση στο Instagram της δημοσιεύοντας μια παλιά τους φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα: «Έρωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε… 13 χρόνια … σε ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/CvKdtjmoZjC/

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2010 και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Από τότε είναι αχώριστοι ενώ έχουν αποικτήσει και μια κόρη, την 8χρονη Ελένη.

Ο γάμος τους

Αν και είναι ζευγάρι από το 2010, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου το 2018, σε ένα όμορφο κτήμα στη Βαρυμπόμπη, ενώ παρανυφάκι ήταν η μικρή Ελένη, η οποία είχε το ίδιο look με τη μαμά της. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι αφιερώσεις της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει ευχηθεί στον Αντώνη Ρέμο δημόσια με μια #throwback κοινή τους φωτογραφία για κάποια επέτειό τους ή για γιορτή.

Το ίδιο είχε κάνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο για τα 4 χρόνια από τον γάμο τους,

https://www.instagram.com/p/Cih0zCLDtCl/

όπως και τον Ιούλιο του 2021 για την επέτειο των 11 χρόνων γνωριμίας, ζητώντας μάλιστα από τους followers της να βρουν τις διαφορές σε δύο παρόμοιες φωτογραφίες κοινές τους φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CRZMC0mDCsu/

Αλλά κι άλλες φορές η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκει την ευκαιρία μέσα από κοινές οτυς φωτογραφίες να εκφράζει τον έρωτά της στον Αντώνη Ρέμο και το πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.