Το βίντεο της Βανδή με τον Ρέμο στο Tik Tok φανέρωσε την ατάκα της Δέσποινας

Το βίντεο της Βανδή με τον Ρέμο στο Tik Tok φανέρωσε την ατάκα της Δέσποινας

Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες προκάλεσε πολλά σχόλια.

Αυτή τη φορά, στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή δεν έκλεψε την παράσταση ο Βασίλης Μπισμπίκης με κάποιο ζεϊμπέκικο αλλά ο Αντώνης Ρέμος που τραγούδησε τόσο με τον Χρήστο Μάστορα όσο και με τη Δέσποινα.

Ο Χρήστος αποθέωσε τον Αντώνη:

xmastoras_3061147094077577509.jpg

«Αντώνης Ρέμος
Antonio Remo
Tony Remo
Σε οποία γλώσσα και να το γράψεις είναι όνομα μεγάλου τραγουδιστή!
Sir @aremovic θα είσαι πάντα ψηλά στην καρδιά μου big bro!

xmastoras_336301199_755161069304195_8968924410823041469_n.jpg


Σε ευχαριστώ που ήρθες χθες στο @enastron_athens και μας ταξίδεψες με τη φωνάρα σου», έγραψε γεμάτος θαυμασμό ο Μάστορας.

https://www.instagram.com/p/Cp7t6d5N01v

Βανδή- Ρέμος σε ατάκες «φωτιά»

Ο Αντώνης εμφανίστηκε στο κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα παρέα με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και την κουμπάρα του Μαρία Μπεκατώρου.

Κι εννοείται πως μαζί με τα τραγούδια επί σκηνής, ήρθε και η σπόντα για τον Βασίλη Μπισμπίκη:

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος, με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά:

«Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί».

Ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στο κοινό είπε χαρακτηριστικά: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η Δέσποινα δεν μάσησε όμως και έκλεισε το στόμα του Αντώνη ως εξής:

«Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί. «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;», συνέχισε!

Τι είπε ο Βασίλης για το ζεϊμπέκικο

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα.

Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Από την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή.

Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρόσφατη συνέντευξή του.

Το κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος με τη Δέσποινα έχει βρεθεί στο επίκεντρο φέτος για μια σειρά από περιστατικά, από το τσιγάρο του Μπισμπίκη, τον χορό του, ακόμα και το περιστατικό ζήλειας του Μάστορα επί σκηνής για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη.

Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλιά Καληφώνη: Από το Καράβι το Φεγγάρι στην πρώτη κοινή πόζα