Η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της Ελένη κάνουν βόλτα στην Αθήνα και διακρίνουμε γονίδια μοντέλου

Η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της Ελένη κάνουν βόλτα στην Αθήνα και διακρίνουμε γονίδια μοντέλου

Τα γονίδια της Υβόννης φαίνονται στην κόρης της Ελένη στις νέες πόζες μαμάς και κόρης.

Στη νέα βόλτα με την κόρη της, με ασορτί αθλητικό λουκ, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για το πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ελένη.

Η ξανθιά Ελένη Πασχαλίδη, το παιδί της αγάπης, γεννημένο την 14η Φεβρουαρίου πριν 8 χρόνια, έχει γονίδια μοντέλου και δεν μας φαίνεται παράξενο πως όσο πάει και θα φτάσει σύντομα τη μαμά της στο ύψος.

Και μπορεί η Ελένη να φαίνεται πως έχει τις αναλογίες της μαμάς της, ο μπαμπάς της έχει αποκαλύψει πως η κόρη του είναι ίδια με εκείνον εμφανισιακά.

https://www.instagram.com/p/Copc3-5N24V

«Η κόρη μου είναι άτυχη. Έχει μαμά την Υβόννη και εκείνη μοιάζει σε εμένα»

Αυτή την δήλωση είχε κάνει πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας μία έμμεση φιλοφρόνηση στην πανέμορφη σύζυγό του Υβόννη. Η κόρη τους Ελένη είναι αλήθεια πως του μοιάζει πολύ και αυτό το είχαμε καταλάβει και από μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει εκείνος, όταν είχε η μικρή είχε πάει να τον δει στις πρόβες του στο Νox.

https://www.instagram.com/p/CeGWLRRj5et

Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το καμάρι Ρέμου - Μπόσνιακ με ταλέντο στην μόδα ως μίνι fashionista

Η Ελένη πάντως λατρεύει τα άλογα, είναι ήδη μια μικρή fashionista και έχει κάνει τον δεσμό των γονιών της ακόμα πιο δυνατό.

https://www.instagram.com/p/CoooYPsDXKf

Μιλώντας για την κόρη της, η Υβόννη είχε πει:

«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη ομορφιά είναι η κόρη μου. Λίγο κλισέ, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομορφιά είναι πρώτα απ’ όλα η αγάπη. Όταν αγαπάμε και μας αγαπούν, όταν αγαπάμε τον εαυτό μας νιώθουμε όμορφα μέσα – έξω. Γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας τον φροντίζουμε μέσα (ψυχολογικά) και έξω (το σώμα μας). Το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο είναι αυτό της μητρότητας. Η Ελένη μου είναι όλη μου η ζωή. Πριν από εκείνη απλά υπήρχα, τώρα ζω»!

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz