«Όλα περνούν» για τον Ρέμο εκτός από αυτές τις εμφανίσεις της Υβόννης που θα του μείνουν αξέχαστες

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Όλα περνούν» για τον Ρέμο εκτός από αυτές τις εμφανίσεις της Υβόννης που θα του μείνουν αξέχαστες
ndpphoto@gmail.com

Τα 5 total black looks που επέλεξε το 37χρονο μοντέλο στο πλευρό του αγαπημένου της. Η Υβόννη «ορκίζεται» στο συγκεκριμένο fashion trend και οι εμφανίσεις της είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

O Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ωστόσο δεν διστάζουν να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον σε κάθε ευκαιρία.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Υβόννης και η τρυφερή αφιέρωση του τραγουδιστή

Πριν λίγα 24ωρα ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο NOX με πληθώρα επωνύμων να δίνει το παρών στο νυχτερινό κέντρο για να τον απολαύσει μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια για να καμαρώσει από κοντά τον αγαπημένο της και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του.

1681198844030-975068597-Yvoni4.JPG

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο καλλιτέχνης έκατσε δίπλα στη γυναίκα της ζωής του και της έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο ο τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι «Προσωπικά» και κοιτά με λατρεία το μοντέλο. Ο κόσμος γύρω τους έσπευσε να απαθανατίσει τη στιγμή, με την Υβόννη να δημοσιεύει αργότερα το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό.

Για την έξοδό της η 37χρονη επέλεξε μια εφαρμοστή μαύρη ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο σώμα της.

5 φορές που η Υβόννη Μπόσνιακ απογείωσε το total black look στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου

1) Φεβρουάριος 2023

Η 37χρονη εμφανίστηκε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ασορτί μπλούζα και σακάκι αποδεικνύοντας πως το μαύρο είναι το χρώμα της. Το κομψό look ολοκλήρωσαν τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια της.

remos_yvoni1.jpg

2) Σεπτέμβριος 2022

Πριν ένα χρόνο το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση με την Υβόννη να επιλέγει για ακόμη μια φορά το total black look. Το μοντέλο πόζαρε στον φακό με pencil παντελόνι, μακρυμάνικο crop top και ψηλοτάκουνες γόβες, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

yvoni7.JPG

3) Απρίλιος 2022

Το motto της Υβόννης Μπόσνιακ θα μπορούσε να είναι το εξής: «Οι γυναίκες που επιλέγουν μαύρα ρούχα έχουν χρωματιστές ζωές». Toν Απρίλιο του 2022 το μοντέλο πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της φορώντας ένα υπέροχο μαύρο σύνολο που απαρτιζόταν από μαύρο ψηλόμεσο κολάν και cropped σακάκι.

yvoni8.jpg

4) Mάρτιος 2022

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε στο τρισάγιο για την μνήμη του Δημήτρη Κοντομηνά με την 37χρονη να επιλέγει ό,τι πιο chic για την περίσταση. Η σχεδιάστρια εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι καμπάνα, μάλλινο παλτό και flat μποτάκια.

yvoni9.JPG
6435753

5) Φεβρουάριος 2020

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του Academia of Athens, με την Υβόννη να μαγνητίζει ξανά τα φωτογραφικά φλας. Η βασίλισσα του total black look επέλεξε σατέν πουκάμισο, σακάκι, παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια στιλέτο.

yvoni10.jpg

Η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κουμπάρες goals

H γνωριμία Ρέμου-Μπόσνιακ στην Ρόδο

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2010, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, κατά τη διάρκεια της παράλληλης παραμονής τους στη Ρόδο.

https://www.instagram.com/p/CRZMC0mDCsu

Η σχέση τους ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου του 2010 ενώ σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στο νησί, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Την ακριβή ημερομηνία της γνωριμίας τους αποκάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ το 2017 μέσα από ένα Instagram-post για την επέτειο 7 χρόνων σχέσης.

Ο παραμυθένιος γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

Πηγή κεντρικής: yvonini