Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Timothée Chalamet & αποκάλυψε αν θέλει να ξαναγίνει μαμά

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Timothée Chalamet & αποκάλυψε αν θέλει να ξαναγίνει μαμά

Η 25χρονη τηλεπερσόνα και ο 27χρονος ηθοποιός ζουν τον έρωτά τους και έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Tον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ημέρες οι φήμες που αναφέρουν πως η Kylie Jenner βρήκε τον σύντροφο που έψαχνε στο πρόσωπο του Timothée Chalamet. Ο 27χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία «Dune» και μέσα σε λίγους μήνες είδε τις μετοχές του στον χώρο του θεάματος να εκτοξεύονται.

Tο προφίλ Deuxmoi που δημοσιεύει ανώνυμες φήμες και πληροφορίες από ποικίλες πηγές (κάτι αντίστοιχο με την Soula Glamorous) στο Instagram ήταν αυτό που πυροδότησε τη φήμη ότι ο ηθοποιός και η τηλεπερσόνα είναι το νέο hot ζευγάρι στο Hollywood. Oι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο fashion show του Jean Paul Gaultier για την SS2023 συλλογή τον Ιανουάριο.

Οι αδερφές Jenner στα μαχαίρια; Η «εξαφάνιση» της Kylie στα γενέθλια της Kendall δημιουργεί απορίες

Η Kylie μόλις ομολόγησε πως είναι ερωτευμένη

Η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Hommegirls και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Όπως η ίδια ανέφερε δεν έχει στο μυαλό της έναν ιδανικό αριθμό παιδιών που θέλει να κάνει στο άμεσο μέλλον ωστόσο επιθυμεί να χαρίσει ένα αδερφάκι στα δύο παιδιά της. Η 25χρονη έχει αποκτήσει μια 5χρονη κόρη, την Stormi και έναν γιο 1 έτους, τον Aire.

«Κάποιες γυναίκες το κάνουν. … Νομίζω ότι ό,τι και να συμβεί είναι γραφτό να συμβεί», δήλωσε η νεαρή τηλεπερσόνα και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι έχω πολύ τον έλεγχο της ζωής μου και των αποφάσεών μου».

«Είναι τόσο μεγάλη ευλογία που μπόρεσα να ζήσω τόση ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία. Έχω δύο παιδιά. Είμαι 25. Ειλικρινά, δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη. Η κόρη μου μοιάζει με εμένα. Βλέπω την ομορφιά μου σε αυτήν και με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου περισσότερο», παραδέχθηκε η Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/p

Την ώρα που οι fans αρνούνται να αποδεχτούν το γεγονός ότι η Κylie Jenner και ο Timothée Chalamet είναι ζευγάρι, εκείνη εντοπίστηκε από τους παπαράτσι στο σπίτι του.

Σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, το πολυτελές αυτοκίνητο της νεαρής τηλεπερσόνας εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού, με τις φωτογραφίες να κάνουν γρήγορα τον γύρο του Twitter.

Τον Ιανουάριο του 2023 η Kylie Jenner χώρισε οριστικά από τον πατέρα των δύο παιδιών της, Travis Scott. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 έως και το 2023, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις να μεσολαβούν μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους. Η πιο πρόσφατη σχέση του Timothée Chalamet που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν το 2020 με την ηθοποιό Eiza González.

Πηγή κεντρικής: kyliejenner