Η Χρηστίδου απάντησε στα σχόλια για το σώμα της με μπικίνι, πολύ μπικίνι!

Η Χρηστίδου απάντησε στα σχόλια για το σώμα της με μπικίνι, πολύ μπικίνι!

«Σίσσυ πιο αδύνατη από ποτέ και μας τρελαίνει», έγραψαν οι πιστοί fans της Χρηστίδου στην παρουσιάστρια που συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. 

Μετά τη δύσκολη περισνή χρονιά, με την απώλεια της μαμάς της Μίνας και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, η Σίσσυ Χρηστίδου φέτος διανύει μια πιο ήρεμη φάση, με μπόλικες καλοκαιρινές διακοπές.

https://www.instagram.com/reel/CvMxmssoYIN/

Πέρα από τα άγχη, η Χρηστίδου απαλλάχτηκε και από πολλά περιττά κιλά. Έχοντας μπει σε πλάνο διατροφής με τη Μαρία Ψωμά τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια ποζάρει με μπικίνι και χωρίς φίλτρα και δείχνει πως είναι στη φάση αυτή που ήθελε να ανανεώσει σώμα και πνεύμα.

https://www.instagram.com/p/CvMZ8P8oQao/

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι σε «Χαμογέλα και πάλι» mood στη Ρόδο & φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ

«Σίσσυ πιο αδύνατη από ποτέ και μας τρελαίνει»

https://www.instagram.com/reel/CvMdK3sAZNB/

Στις νέες πόζες της Χρηστίδου με μπικίνι είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις νέες αναλογίες, την κοιλίτσα που έχει εξαφανιστεί και το όμορφο νησί της Πάτμου και της Λέρου, το οποίο ξέχασε η Σίσσυ να αναφέρει και ξέσπασε μάχη στα σχόλια για το πόσο έρως είναι η Λέρος.

SISSY1.jpg

Οι νέες της διατροφικές συνήθειες

Η παρουσιάστρια έχει προσθέσει στην διατροφή της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσπαθώντας να αποφύγει το junk food και τα παχυντικά φαγητά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Κατά την παραμονή της στη Ρόδο η 42χρονη μας έδειξε μερικά από τα αγαπημένα της γεύματα όπως είναι το αβοκάντο τοστ, το ψωμί με φυστικοβούτυρο και φρούτα, η φρουτοσαλάτα και τα θαλασσινά.

Στις διακοπές σε Πάτμο και Λέρο, η Σίσσυ συνέχισε με μπόλικα φρούτα και θαλασσινά.

pavlos.jpg

Ποστ γεμάτο summer feeling έκανε και ο κουμπάρος της Σίσσυς, Παύλος Σταματόπουλος, τον οποίο τρόλαρε η Χρηστίδου γράφοντας: «Έχω πάει!»

https://www.instagram.com/p/CvMhGgGMzJ2/