H Ada Κοντοβά έχει γενέθλια και η νονά της Σίσσυ Χρηστίδου καμαρώνει

H Ada Κοντοβά έχει γενέθλια και η νονά της Σίσσυ Χρηστίδου καμαρώνει

H μικρή Ada Κοντοβά έγινε 5 ετών και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τη μαμά και τη νονά της.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά συνδέονται με στενή φιλία ετών η οποία επισφραγίστηκε το καλοκαίρι του 2022 με τον ωραιότερο τρόπο, την κουμπαριά. Η παρουσιάστρια βάπτισε την κόρη της σχεδιάστριας, Ada και απέκτησε μια πνευματική κόρη, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» ποζάρει συχνά στον φακό αγκαλιά με την βαφτιστήρα της και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει κάθε μέρα με την Ada και έχει τις πιο #mummygoals φωτογραφίες

Η Αda Κοντοβά έγινε 5 ετών

Την Δευτέρα (24/07) η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, είχε τα γενέθλιά της και έγινε πέντε ετών.

1690295958395-485327793-sissy1.jpg

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει την μονάκριβη κόρη της και από αυτή την ξεχωριστή περίσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαμά και κόρη έσβησαν μαζί τα κεράκια της τούρτας με την Χριστίνα Κοντοβά να δημοσιεύει τις τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvHhuFzLg90/

«Έιντα τι ευχή θα κάνεις;», «Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί και να είμαστε μια οικογένεια». Υπάρχει καλύτερη ευχή;», έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CnNJs4yoM45/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Ada με τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα πρώτα γενέθλια της Ada στην Ελλάδα

Η μικρή Ada γιόρτασε τον περασμένο Ιούλιο τα πρώτα της γενέθλια στην Ελλάδα στην Λέσβο, μαζί με τη μαμά και τη νονά της. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας, δημοσιεύοντας αργότερα υπέροχες φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Cgco14aIGKA/

«Miss sunshine is 4. We love you to the moon and back!
#HappyBirthdayAda @ckontova», έγραψε η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η βάπτιση της Ada

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI/

Η βάπτιση της μικρής Ada πραγματοποιήθηκε επιτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και οι 2 φίλες (και κουμπάρες) έλαμπαν από χαρά.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές.. Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει: «Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Πηγή κεντρικής: sissychristidou