O Ηλίας Κιαζόλι πόζαρε α λα Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι όλοι είπαν ότι είναι εντός concept

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Ηλίας Κιαζόλι πόζαρε α λα Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι όλοι είπαν ότι είναι εντός concept

O Ηλίας Κιαζόλι συμμετέχοντας και στο φετινό MasterChef έδειξε για ακόμα μια φορά πέρα από καλός μάγειρας είναι, πόσο χιούμορ έχει. 

Τον Ηλία Κιαζόλι τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef το 2020. Πέρα από πολύ καλός μάγειρας ήταν κι ένας έντονος χαρακτήρας, ο οποίος είχε έρθει σε κόντρα με αρκετούς συμπαίκτες του. Φέτος διεκδίκησε μια θέση ξανά στο MasterChef και κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, πιο συνειδητοποιημένος αυτή την φορά με μόνο του μέλημα τη μαγειρική κι όχι τις κόντρες με τους συμπαίκτες του.

Παρ' όλα αυτά, αν και στόχος του ήταν η πρώτη θέση και το έπαθλο δεν τα κατάφερε - αν και ήταν ένα από τα φαβορί - αποχωρώντας στην 8η θέση, λίγο πριν τον τελικό.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του όταν αποχώρησε έγραψε: «Αυτό ήταν, τέλος και για φέτος! Τουλαχιστον το 8 είναι καλύτερο από το 12. Βέβαια και το 1 θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά τι να κάνουμε, that’s life, έχει και τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Είμαι φουλ happy για όλη την εμπειρία του MasterChef 7, τις δοκιμασίες, τους κριτές και όλα αυτά που έκαναν αυτό το ταξίδι special.Και να θυμάστε mates, αν ζείτε χωρίς άγχος μερικές φορές το απολαμβάνετε περισσότερο και είστε πιο ακομπλεξάριστοι!».

https://www.instagram.com/p/CsKDQ33sjTg/

Η πόζα α λα «θείος Λεό»

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο παίκτης του MasterChef έχει αρκετό χιούμορ. Έτσι, σε μια φωτογράφηση που έκανε θέλοντας να «δοκιμάσει» νέα πράγματα ο Ηλίας Κιαζόλι πήρε έμπνευση για μία από τις πόζες του από τον «θείο Λεωνίδα», τον γνωστό κριτή του διαγωνισμού μαγειρικής, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: «Ωραία και η κουζίνα, αλλά όποτε βρίσκω την ευκαιρία προσπαθώ να δραπετεύω λίγο και να δοκιμάζω νέα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξεις και που είσαι καλός αν δεν δοκιμάσεις λίγο απ’όλα. Πήρα και λίγη έμπνευση από τον θείο στην πόζα …@chef_koutsopoulosleonidas καλά το σηκώνω το φρύδι;».

Ο Ηλίας προσπάθησε να μιμηθεί το σηκωμένο φρύδι του «θείου Λεό» και μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά, όπως του έγραψαν οι περισσότεροι followers του κάτω από τις φωτογραφίες. Μάλιστα, αρκετοί είπαν πως μοιάζει με μοντέλο και πρότειναν να συμμετάσχει στο επόμενο GNTM.

Ο Ηλίας Κιαζόλι συνεχίζει τις μαγειρικές του συνεργασίες με εστιατόρια σε διάφορα νησιά όπως της Τήνου και της Νάξου.