Η Μαρία Μπέη πήγε στην παραλία χωρίς make up και απόλαυσε burger & cocktail από τα χέρια του Πορφύρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Μπέη πήγε στην παραλία χωρίς make up και απόλαυσε burger & cocktail από τα χέρια του Πορφύρη

Η Μαρία Μπέη έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα με τον Δημήτρη Μπέλλο κι εκεί είχε μια τυχαία επανασύνδεση με ένα πολύ καλό της φίλο και συμπαίκτη από το MasterChef.

Με τη χώρα τις τελευταίες μέρες να είναι καμίνι, όλος ο κόσμος αναζήτησε μια ανάσα δροσιάς με τους περισσότερους να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις παραλίες. Κάπως έτσι, βρέθηκε και η Μαρία Μπέη στη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο για να κάνει όπως έγραψε σε story της στο Instagram το πρώτο της μπάνιο για φέτος.

361125065_2100603006945870_7798624591458569465_n.jpg

Η νικήτρια του φετινού MasterChef δέχθηκε στη συνέχεια και το challenge που της έβαλαν οι ακόλουθοί της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη διαδρομή προς την παραλία, στην οποία η ίδια είναι τελείως άβαφη και δεν έχει προσθέσει ούτε κάποιο φίλτρο από τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

361127976_816633419862202_5276270545945448208_n.jpg

Τη Μαρία Μπέη πέρα από τις πολύ καλές μαγειρικές της ικανότητες, το κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι μαγειρικής την ξεχώρισε και λόγω των εμφανίσεών της στο παιχνίδι. Εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, ειδικά στο ΜasterChef 4, η συγκεκριμένη παίκτρια εμφανιζόταν στις δοκιμασίες ιδιαίτερα περιποιημένη με το έντονο μακιγιάζ της πολλές φορές να είναι αυτό που συζητούσαν οι συμπαίκτες της και το κοινό, χωρίς πάντα τα σχόλιά τους να είναι θετικά.

Μάλιστα, η νικήτρια του MasterChef σε συνέντευξή της στο queen.gr είχε αναφέρει πως το πιο δύσκολο κομμάτι αυτή τη χρονιά στον διαγωνισμό ήταν το bullying που δέχθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση. Η Μαρία Μπέη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Η μοναδική στιγμή που πραγματικά λύγισα και στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν με το bullying που δέχθηκα για την εμφάνισή μου, για την ψεύτικη βλεφαρίδα και το eyeliner. Ήταν σεξιστικά και υπερβολικά τα σχόλια από κάποιους παίκτες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Παρ' όλα αυτά, στον φετινό κύκλο του MasterChef η ίδια εμφανίστηκε ελαφρώς αλλαγμένη, αφού ειδικά προς τις τελευταίες δοκιμασίες αλλά και την ημέρα του τελικού εμφανίστηκε με πολύ ελαφρύ, σχεδόν nude μακιγιάζ. O Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν από αυτούς που πρόσεξαν αυτή την αλλαγή και περνώντας από τον πάγκο μαγειρικής της σε κάποια από τις δοκιμασίες λίγο πριν τον τελικό, της είχαν τονίσει πόσο πιο όμορφη ήταν άβαφη.

https://www.instagram.com/p/Ctj78Eatb8g/

Φαίνεται πως πλέον η Μαρία Μπέη έχει αγκαλιάσει περισσότερο την εικόνα της και έχει αγαπήσει πιο πολύ τον εαυτό της, γι' αυτό και δημοσιεύει πιο φυσικές φωτογραφίες της. Άλλωστε, στο story που δημοσίευσε για χάρη των followers της από την παραλία, η ίδια πέρα από το ότι δεν υπήρχε κάποιο φίλτρο στην εικόνα της ή ίχνος make up έγραψε και τα εξής: «Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε πίσω...αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές», θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και σε άλλα νεαρά κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους με τις όποιες ατέλειές του και πως το πιο φυσικό είναι τελικά και το πιο ωραίο.

Το reunion με τον Γιώργο Πορφύρη

Αν εξαιρέσουμε, όμως την άφιλτρη φωτογραφία της Μαρίας Μπέη από την παραλία, η ίδια επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους, αφού στο παραλιακό μαγαζί που επέλεξε να βρεθεί με τον Δημήτρη Μπέλλο εργαζόταν ο Γιώργος Πορφύρης αλλά και ο Γιάννης Χατζίνας, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά μέρος στο MasteChef φέτος.

Η νικήτρια του MasterChef ήταν αρκετά ενθουσιασμένη που συνάντησε ξανά τον Γιώργο Πορφύρη, αφού οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι ενώ εκείνος ήταν και μία από τις επιλογές της για να τη βοηθήσει σε μία από τις δοκιμασίες του τελικού, στην οποία τελικά η ομάδα τους είχε αναδειχθεί και νικήτρια. Γι' αυτό και η Μαρία Μπέη στο story που ανέβασε έγραφε πως με εκείνον «δεν έχασε ποτέ κανείς».

Παράλληλα, ο Γιώργος Πορφύρης είχε και τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 36 και το γιόρτασε τόσο με το αγαπημένο ζευγάρι του MasterChef όσο και με άλλους φίλους του που βρέθηκαν εκεί.

https://www.instagram.com/p/CuwsihHtNNl/

Τελικά εκείνη με τον Δημήτρη Μπέλλο απόλαυσαν burger και cocktail από τα χεράκια των δύο πρώην συμπαικτών τους, αδιαφορώντας για το μπάνιο στη θάλασσα, όπως είπε με χιούμορ η Μαρία Μπέη στο Instagram.