Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει σαν Barbie και στέλνει το πιο ειλικρινές μήνυμα για τον χρόνο

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει σαν Barbie και στέλνει το πιο ειλικρινές μήνυμα για τον χρόνο

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε ξανά σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι νέες φωτογραφίες και το look που θυμίζει Barbie.

Το πιο ήρεμο και τρυφερό καλοκαίρι της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς απολαμβάνοντας την καθημερινότητα μαζί με την 2,5 μηνών κόρη τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρεί τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως αρκετές φορές κάνουν μια μικρή εξαίρεση, κοινοποιώντας στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της αναχώρησαν για τον πρώτο προορισμό των διακοπών τους και πόσταραν τις πιο γλυκές φωτογραφίες με την κορούλα τους.

Το post όλο νόημα

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσω Instagram πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου με ένα νέο post στον προσωπικό της λογαριασμό. Η γνωστή παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση και απολαμβάνει τη μητρότητα έκανε έναν mini απολογισμό ενόψει καλοκαιρινής σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CvNc4j1otpn/

Η 34χρονη ανέφερε ότι το καλοκαίρι είναι εποχή που πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν για εκείνη και τη φετινή χρονιά κατάλαβε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά της και ποιοι δεν ήταν ουσιαστικά ποτέ.

«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη και πότε πότε να “πετάς και στα σύννεφα”. Ευτυχώς για μένα, το “ροζ συννεφάκι” μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την ανάρτηση της παρουσιάστριας ήταν η Άννα Πρέλεβιτς η οποία έδειξε να συμφωνεί απόλυτα με το μήνυμα της 34χρονης.

sxolia.jpg

Λίγο αργότερα ένας fan έγραψε: «Μy barbie», τονίζοντας πόσο πολύ παραπέμπει το look της Ιωάννας Μαλέσκου στη διάσημη κούκλα.

Η 1,5 μηνών κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η απόλυτη star στη ζωή και στις φωτογραφίες της

Το νέο χρώμα μαλλιών

Η παρουσιάστρια έχει αφήσει άβαφα τα μαλλιά της από την αρχή της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα πιο σκούρα από ποτέ. Στις τελευταίες της αναρτήσεις η 34χρονη χρησιμοποιεί αξεσουάρ όπως καπέλα και scruchies και επιλέγει χτενίσματα που δεν ταλαιπωρούν την ποιότητα της τρίχας.

https://www.instagram.com/p/CugxIoFIa6-/

Τo πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτή η αλλαγή έγινε εσκεμμένα, για να τα αφήσει να δυναμώσουν μέχρι να επιστρέψει στο ανοιχτό, ξανθό χρώμα με το οποίο την γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό.

Oι αλλαγές στο σπίτι μετά τη γέννηση της κόρης της

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Ιωάννα Μαλέσκου μετακόμισε από τα Μελίσσια (όπου έμενε τα τελευταία χρόνια) στο σπίτι του συζύγου της στο οποίο μένουν σήμερα με την κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CuoihiVoh2U/

Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί αρκετές εικόνες από το cozy σπίτι τους στην Αρτέμιδα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση σε θέματα διακόσμησης. Το ξύλο είναι το βασικό υλικό στα δωμάτια, προσθέτοντας ζεστασιά και cozy vibes.

Στο σαλόνι πρωταγωνιστεί η μεγάλη, ξύλινη βιβλιοθήκη, το έπιπλο τηλεόρασης και ένα ασορτί τραπεζάκι. Το τζάκι κάνει ακόμη πιο φιλόξενο τον χώρο και αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πηγή κεντρικής: imaleskou