Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε αλλαγή μόνο στα μαλλιά της μετά τη γέννα αλλά και σε κάτι πολύ βασικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε αλλαγή μόνο στα μαλλιά της μετά τη γέννα αλλά και σε κάτι πολύ βασικό

Με πιο σκούρα μαλλιά από ποτέ στη νέα έξοδο με το μωρό, η υπόσχεση στο Instagram και τα πλάνα από το σπίτι. 

Tην απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και έναν ακριβώς μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Στις 5 Μαΐου η παρουσιάστρια γέννησε την κόρη της, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και έκτοτε απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα με το νεογέννητο.

Η 34χρονη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να δημοσιοποιούν ελάχιστες πληροφορίες για την οικογένειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε ο γάμος τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη μυστικότητα λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό.

Το Q&A της Ιωάννας Μαλέσκου και οι αποκαλύψεις για τη μητρότητα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως είναι απολύτως λογικό, μετά τη γέννηση της κόρης της η 34χρονη διαθέτει πολύ περιορισμένο ελεύθερο χρόνο αφού έχει αφιερωθεί πλήρως στο νέο της ρόλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την περιορισμένη δράση της στην δημοφιλή πλατφόρμα, γεγονός που έχουν παρατηρήσει οι followers της.

maleskou1.jpg

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια έκανε δυναμικό comeback στο Instagram όπου ευχαρίστησε τους fans για τις ευχές και έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση: να κάνει πολύ σύντομα ένα μεγάλο Q&A στο οποίο θα λύσει όλες τις απορίες των Instagram-ικών της φίλων σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο - Τo πρώτο post και τα 2 πράγματα που προκάλεσαν θετική αντίδραση'

Όπως η ίδια εξήγησε (ποστάροντας σαν αποδεικτικό τα στατιστικά του προφίλ της) ο μέσος όρος λεπτών τον οποίο αφιερώνει στο Instagram ανέρχεται πλέον μόλις στα 2 λεπτά.

maleskou3.jpg

«Δείξτε κατανόηση. Ο χρόνος που αφιερώνω στο κινητό μου πλέον. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν απαντάω σε κλήσεις και μηνύματα. Που να προλάβω η μάνα;», έγραψε η παρουσιάστρια σε Instagram story.

Το τρυφερό post για τον ένα μήνα με την κόρη της

Πριν λίγα 24ωρα παρουσιάστρια συμπλήρωσε ένα μήνα από την ημέρα που γέννησε την κόρη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ντυμένη casual, με φόρμες και αθλητικά παπούτσια η τρυφερή μαμά βγήκε βόλτα με το μωρό και μας αποκάλυψε την αλλαγή στην εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CtHrOVArUYV

«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 34χρονη έχει αφήσει άβαφα τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να είναι πιο σκούρα από κάθε άλλη φορά. Εικάζουμε πως αυτή η αλλαγή έγινε εσκεμμένα, για να τα αφήσει να δυναμώσουν και να επιστρέψει στο ανοιχτό, ξανθό χρώμα με το οποίο την γνωρίσαμε.

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες τα επαγγελματικά της και την επιστροφή της στο πλατό αποκαλύπτοντας: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να κάνει επαγγελματικές συζητήσεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με το νεογέννητο.

Το νέο σπίτι της παρουσιάστριας

Τους περασμένους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου μετακόμισε από τα Μελίσσια όπου έμενε τα τελευταία χρόνια και ζει στην ίδια στέγη με τον σύζυγο και την κόρη της. Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μερικές εικόνες από το cozy σπίτι τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Στο σαλόνι πρωταγωνιστεί η μεγάλη, ξύλινη βιβλιοθήκη, το έπιπλο τηλεόρασης και ένα ασορτί τραπεζάκι. Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστό τον χώρο και αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πηγή κεντρικής: imaleskou