Ο Tristan Thompson και η Khloe Kardashian μένουν ξανά μαζί αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος

Ο Tristan Thompson και η Khloe Kardashian μένουν ξανά μαζί αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος

Η Khloe αποκάλυψε τον λόγο που μένει ξανά με τον Tristan και όχι δεν είναι ερωτικός.

Μια νέα φάση έχει ξεκινήσει στη σχέση του Tristan Thompson με την Khloe Kardashian μιας και οι δύο πρώην και γονείς δύο παιδιών μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Στο επεισόδιο του ριάλιτι των Kardashians που προβλήθηκε στις 27 Ιουλίου 2023, η Khloe αποκάλυψε πως μοιράζεται την ίδια στέγη με τον πρώην της και τον 16χρονο αδερφό του μετά τον θάνατο της μητέρας της μητέρας τους Andrea σε ηλικία 53 ετών νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο.

«Είμαι ευγνώμων, είμαι δυνατή και αρκετά γενναία για να στηρίζω κάποιον που δεν έχει σύστημα στήριξης αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να μου φερθείς σωστά για να σου φερθώ κι εγώ, δεν μεγάλωσα με αυτό τον τρόπο», είπε η Khloe για τον πρώην της και θυμήθηκε τη στιγμή που ουρλιάζοντας στο τηλέφωνο της είπε ότι είχε χάσει τη μαμά του.

Ο 16χρονος αδερφός του Tristan, Amari είναι ένα παιδί με πολλαπλή αναπηρία και το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα του χρειαζόταν ανακαίνιση μετά από ζημιές που υπέστη στη διάρκεια ανακαίνισης, με αποτέλεσμα, να πλημμυρίσει και τελικά ο Tristan με τον Amari να ψάχνουν σπίτι για να κοιμηθούν.

Όσο για την Kim γέλασε με την τύχη της αδερφής της που τη χρονιά που ήταν ελεύθερη, βρέθηκε να συγκατοικεί με τον πρώην, τον αδερφό του και με μια στέγη που έμπαζε νερά.

Η 39χρονη Khloe έχει αποφασίσει να συγχωρήσει τον Tristan για όλα τα σκάνδαλα και τις απιστίες του και δεν έχει κανένα σκοπό να εμπλακεί ξανά μαζί του ερωτικά – κατά δήλωσή της:

«Ξέρω πως είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά αγαπώ την Andrea, τον Tristan και τον Amari, αυτό κάνουν οι οικογένειες, ο Tristan είναι πατέρας των παιδιών μου και ξέρω πόσο δεμένος ήταν με τη μαμά του και όλο αυτό είναι στνεάχωρο».

Η Khloe είχε ευχηθεί στον Tristan για τα γενέθλιά του με τρόπο αποθεωτικό πριν λίγο καιρό γράφοντας:

«Είσαι πραγματικά ο καλύτερος πατέρας, αδερφός και θείος. Η αγάπη σου, η προσοχή σου, οι αστείοι χοροί σου, η ιεροτελεστία σου στον ύπνο ο τρόπος που είσαι εκεί για όλους, δεν ξέρεις πόσα σημαίνουν αυτά που κάνεις για τα μικρά. Συνέχισε να είσαι δυνατός, υπομονετικός ελεύθερος και να κάνεις υπερήφανη τη μαμά σου».

Ο Thompson είναι μπαμπάς του 6χρονου σήμερα Prince, καρπό της σχέσης με τη Jordan Craig και έχει έναν ακόμα γιο τον ενός έτους Theo, τον οποίο απέκτησε με τη γυμνάστρια Maralee Nichols. Το σκάνδαλο αυτό με την πατρότητα του παιδιού αυτού από την μυστική σχέση του Tristan κι ενώ περίμενε ένα ακόμα παιδί με την Khloe μέσω παρένθετης, αποτέλεσε το οριστικό πλήγμα στη σχέση του με την Kardashian.

Ο κρυφός αρραβώνας

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του People, ο μπασκετμπολίστας και η τηλεπερσόνα είχαν αρραβωνιαστεί για 9 ολόκληρους μήνες, πριν χωρίσουν οριστικά λόγω της απιστίας του Thompson με την Maralee Nichols. Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από το στενό περιβάλλον της Khloé.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Nichols. Κατά τη διάρκεια του αρραβώνα, η Khloé και ο Tristan είχαν ξεκινήσει προσπάθειες με στόχο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Οι πρώην σύντροφοι απέκτησαν το γιο τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο και σήμερα διατηρούν τυπικές σχέσης για χάρη των παιδιών τους.

H άγνωστη πρόταση γάμου που έκανε ο Tristan στην Khloé

Σε επεισόδιο του reality «Τhe Kardashians» η Kim Kardashian αποκάλυψε πως τον Δεκέμβριο του 2020 ο Tristan Thompson έκανε πρόταση γάμου στην Khloé την οποία εκείνη απέρριψε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ο Tristan με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα της κάνει πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Του τηλεφώνησα την επόμενη μέρα να τον ρωτήσω αν έκανε την πρόταση γιατί η Khloé δεν ανέφερε κάτι», δήλωσε η Κim Kardashian στην κάμερα.

«Ω, ναι, της έκανα πρόταση τον Δεκέμβριο», φέρεται να απάντησε ο μπασκετμπολίστας. H Khloé Kardashian εξήγησε λίγο αργότερα τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε την πρόταση του πρώην συντρόφου της αναφέροντας:

«Πρέπει να βεβαιωθώ ότι αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική σχέση. Θέλω να είμαι περήφανη που λέω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με οποιονδήποτε. Δεν νιώθω άνετα να το αποδεχτώ αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ενθουσιασμένη που το λέω στην οικογένειά μου. Όσο κι αν τον πλήγωσε η απάντησή μου, ήταν η αλήθεια. Δεν πρόκειται να δεχτώ κάτι και να δώσω σε κάποιον ψεύτικες ελπίδες», ομολόγησε η τηλεπερσόνα.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους

Ο γιος του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα μέσα από το μαιευτήριο.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», είχε τονίσει πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

H απιστία του Tristan και η γέννηση του γιου του

Τον Ιανουάριο του 2022, έγινε γνωστό ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloé Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους

Αν και ο 31χρονος μπασκετμπολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τεστ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

O Τristan Thompson έχει γενέθλια, η Khloe Kardashian του ευχήθηκε με σπόντες και ένα σταθερό ποστ