Γιατί η Khloé Kardashian αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο του γιου της με τον Tristan Thompson

Γιατί η Khloé Kardashian αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο του γιου της με τον Tristan Thompson

Η Khloé Kardashian φαίνεται πως πήρε μια οριστική απόφαση για τον μικρό Tatum.

Σχεδόν ένας χρόνος περάσει από την ημέρα που η Khloé Kardashian έγινε μαμά για δεύτερη φορά, με τον γιο της να γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας. Η τηλεπερσόνα έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την 5χρονη True Thompson, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη των απιστιών του 32χρονου ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Τα τελευταία 24ωρα αρκετά δημοσιεύματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρουν πως η Khloé αποφάσισε να αλλάξει επίσημα το επίθετο του γιου της.

Η Khloé Kardashian μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Γιατί η Khloé Kardashian άλλαξε το όνομα του γιου της

Ο γιος της Khloé Kardashian και του Tristan Thompson είχε αρχικά το επίθετο της τηλεπερσόνας και ήταν δηλωμένος ως Kardashian. Σύμφωνα με πληροφορίες του People ο μικρός Tatum αναγραφόταν ως Baby Kardashian στο πιστοποιητικό γέννησης, καθώς η μητέρα του δεν είχε αποφασίσει ακόμη για το όνομα.

Ο νόμος που επικρατεί μέχρι και σήμερα στην California δίνει την ευκαιρία σε νέους γονείς να μπορούν να επιλέξουν αν θα ήθελαν το παιδί τους να έχει το επώνυμο του πατέρα, το επώνυμο της μητέρας ή συνδυασμό και των δύο.

https://www.instagram.com/p/Csb3XWhP8F4

Το επίθετο που θα επιλέξει ο γονέας για το παιδί του είναι μόνιμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα απαιτούνταν δικαστική απόφαση για την αλλαγή επωνύμου.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», η Khloé μίλησε στην Kris Jenner για την καθημερινότητα με τον μικρό Tatum.

«Οι πρώτοι δύο μήνες είναι πραγματικά άγριοι», είπε η τηλεπερσόνα γελώντας. «Κοιμάται μέχρι τις 4 το πρωί κάθε βράδυ αυτή τη στιγμή και αυτό είναι απλώς θεϊκό δώρο γιατί οι πρώτοι μήνες είναι πραγματικά τρελοί».

Ο ερχομός του γιου της

Το δεύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CizfB8WLdC5

Στα αποσπάσματα είδαμε πως η Khloé δεν ήθελε να βρίσκεται ο Tristan στην αίθουσα τοκετού αλλά η αδελφή της, Kim. Λίγο αργότερα είδαμε για πρώτη φορά την τηλεπερσόνα να ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της και να λάμπει από ευτυχία. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η 38χρονη επέτρεψε τελικά στον Tristan να δει το νεογέννητο γιο του λίγες μέρες μετά τη γέννα.

Η Khloé κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloé.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», είχε αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian