O Τristan Thompson έχει γενέθλια, η Khloe Kardashian του ευχήθηκε με σπόντες και ένα σταθερό ποστ

O Τristan Thompson έχει γενέθλια, η Khloe Kardashian του ευχήθηκε με σπόντες και ένα σταθερό ποστ

O Tristan Thompson είχε γενέθλια. Η Khloe Kardashian, η μητέρα των 2 παιδιών του αποφάσισε να κάνει ένα (!) σταθερό ποστ για εκείνον και να του στείλει ευχές. 

Εκεί που λέγαμε πως η Khloé Kardashian έχει κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον πατέρα των παιδιών της Tristan Thompson, εκεί η μικρότερη Kardashian μιας διαψεύδει και εύχεται στον πρώην της για τα γενέθλιά του με ένα ολόκληρο ποστ, στο οποίο μας εξηγεί πόσο καλός πατέρας είναι. Κλειδί της δημοσίευσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τα παιδιά του και τα απενεργοποιημένα σχόλια στο προφίλ της για να μην αρχίσουν οι fans της τις χοντράδες τους.

Τις εικόνες του Tristan συνοδεύουν οι από καρδιάς ευχές και σπόντες της Khloe, για τον 32χρονο μπασκετμπολίστα του NBA στο οποίο εύχεται να συνεχίσει να αναζητά την αλλαγή, την επούλωση και τη μεταμόρφωση.

Παρά το δύσκολο παρελθόν των δύο πρώην, με πολλά δημόσια σκάνδαλα απιστιών από μεριάς του, η 38χρονη Khloe δεν μπορούσε παρά να δείξει αγάπη στον Thompson ο οποίος πρόσφατα και εντελώς ξαφνικά έχασε τη μαμά του.

https://www.instagram.com/p/CpvjtE2PvFj

«Χαρούμενα γενέθλια», ξεκινούσε η Khloe τις ευχές της και στις φωτογραφίες είδαμε τον Tristan με την 4χρονη κόρη του True, τον 7 μηνών γιο τους που δεν ξέρουμε το όνομά του αλλά και τον Thompson με τις ανιψιές αλλά και τη μαμά του Andrea που έφυγε από ανακοπή τον Ιανουάριο του 2023.

«Είσαι πραγματικά ο καλύτερος πατέρας, αδερφός και θείος. Η αγάπη σου, η προσοχή σου, οι αστείοι χοροί σου, η ιεροτελεστία σου στον ύπνο ο τρόπος που είσαι εκεί για όλους, δεν ξέρεις πόσα σημαίνουν αυτά που κάνεις για τα μικρά. Συνέχισε να είσαι δυνατός, υπομονετικός ελεύθερος και να κάνεις υπερήφανη τη μαμά σου», έγραψε η Khloe αλλά ήταν άλλη η μεγαλύτερη φαν του Tristan στα γενέθλιά του. Μιλάμε για την Kris Jenner, μαμά της Khloe που αφιέρωσε αμέτρητα stories για τα γενέθλια του πάλαι ποτέ γαμπρού της αποκαλώντας τον μεταξύ άλλον ξεχωριστό κομμάτι της οικογένειάς της.

tristan1.JPG
tristan2.JPG

Ο Thompson είναι μπαμπάς του 6χρονου σήμερα Prince, καρπό της σχέσης με τη Jordan Craig και έχει έναν ακόμα γιο τον ενός έτους Theo, τον οποίο απέκτησε με τη γυμνάστρια Maralee Nichols. Το σκάνδαλο αυτό με την πατρότητα του παιδιού αυτού από την μυστική σχέση του Tristan κι ενώ περίμενε ένα ακόμα παιδί με την Khloe μέσω παρένθετης, αποτέλεσε το οριστικό πλήγμα στη σχέση του με την Kardashian.

Οι φήμες για μια ακόμα επανασύνδεση ανάμεσα σε Khloe και Tristan ήρθαν όταν η Kardashian εμφανίστηκε στην κηδεία της μαμάς του ενώ οι δυο τους ήταν μαζί και στο πάρτι γενεθλίων των κολλητών της Khloe, MalikaκαιKhadijah Haqq.

O ανιχνευτής ψεύδους «μίλησε» για τη σχέση της Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson