Το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα είναι ο δικός του «Παράδεισος» και σε κάθε του γωνιά βρίσκεται η Μπλου

Το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα είναι ο δικός του «Παράδεισος» και σε κάθε του γωνιά βρίσκεται η Μπλου

Ξενάγηση στο στιλάτο σπίτι του μέσα από τα μάτια της γάτας του της Μπλου, που είναι σε κάθε πλάνο και σε κάθε γωνιά του προσωπικού χώρου του Αργύρη Πανταζάρα. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο τηλεοπτικός Ντίνος Παπακώστας του «Παράδεισου των Κυριών» επιστρέφει από Σεπτέμβριο σε νέες περιπέτειες, προσπαθώντας να ξανακερδίσει ό,τι έχασε. Αλλά μέχρι να δούμε τις εξελίξεις του ρόλου, αλλά και τις νέες θεατρικές του δημιουργίες, εκείνος έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του. Για να επιστρέψει ξανά στο καλόγουστο διαμέρισμά του, εκεί που βασίλισσα είναι η Μπλου.

https://www.instagram.com/p/CstepA8L9pn/

Σπίτι με προσωπικότητα, συγκάτοικος με αρχοντιά

Ο Αργύρης Πανταζάρας ήθελε όταν ήταν μικρός να σπουδάσει αρχιτέκτονας ή να γίνει designer. Η αισθητική προσέγγιση σε ό,τι και αν κάνει στην τέχνη του είναι έμφυτη. Όπως και η αγάπη του για το σχέδιο.

Και μπορεί λοιπόν στη συνέχεια να αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, κερδίζοντα μάλιστα στα πρώτα του χρόνια και το βραβείο Δημήτρης Χόρν για την ερμηνεία του ως Βασιλιάς Ληρ, αλλά ο προσωπικός του χώρος, το σπίτι του, αντανακλά το άλλο του ταλέντο.

https://www.instagram.com/p/CnReX6urPwg/

Από τις λιγοστές αλλά χαρακτηριστικές φωτογραφίες που ο ίδιος έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram, βλέπουμε πως έχει μία αγάπη σε οτιδήποτε λιτό αλλά κομψό. Καμία περιττή πολυτέλεια, καθαρές γραμμές, άσπρο και γκρι σε χρώματα σε τοίχους και έπιπλα και αρκετά βιβλία και επιλεγμένα έργα τέχνης στους τοίχους. Με τα φυτά εσωτερικού χώρου να συμπληρώνουν, δίχως να «βαραίνουν» την εικόνα μας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι in love - Η επιβεβαίωση αλλά και οι σχέσεις που ήταν απλά φήμες

pantazaras.jpg

Όμως σε αυτό το σπίτι, κυρά και αρχόντισσα είναι η Μπλου, η γάτα του Αργύρη Πανταζάρα.

Η οποία κάθεται σε κάθε γωνιά και σε κάθε έπιπλο. Και αφού είπαμε για έπιπλα και εδώ έχουμε μία μοντέρνα αισθητική. Κάποια ξύλινα στοιχεία από τα έπιπλα στην ίδια απόχρωση διακοσμούν και τους τοίχους.

https://www.instagram.com/p/Ch1x67wKeUd/

Η Μπλου ποζάρει παντού και είναι σαν να μας ξεναγεί στο σπίτι του και όπως βλέπεις στο καρουζέλ φωτογραφιών αυτής της ανάρτησης, έχει χαρακτήρα, είναι πανέμορφη και μετεμψύχωση της Ψιψινέλ όπως γράφει ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/CbFwPISAdb5/

Η Μπλου συνεχίζει να μας ξεναγεί και σε άλλες γωνιές και εκεί προσέξαμε και τις λεπτομέρειες κατασκευής στο πάτωμα με γκρι ακατέργαστη πέτρα και ξύλο.

https://www.instagram.com/p/CTFFeIIKrGY/

Μία συγκεκριμένη γωνιά στο σαλόνι δίπλα από το γραφείο του είναι και η γωνία των meetings με τους συνεργάτες του και τους φίλους του.

https://www.instagram.com/p/BpHVnfKn4kB/

Η δίπλα γωνιά είναι γεμάτη χρώματα. Από τα λουλούδια που αγαπά.

https://www.instagram.com/p/CuMZbWor98z/

Checκ και άλλες λεπτομέρειες στη photo gallery που ακολουθεί.