Η Ήβη Αδάμου πέρα από «βασίλισσα» της μουσικής κάποτε ήταν η «βασίλισσα των Ωκεανών» στη Βarbie

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ήβη Αδάμου πέρα από «βασίλισσα» της μουσικής κάποτε ήταν η «βασίλισσα των Ωκεανών» στη Βarbie

Με την Barbiemania να συνεχίζει να εξαπλώνεται, σε μια από τις συναυλίες της Ήβης Αδάμου κάποιοι θυμήθηκαν ότι είχε «χαρίσει» τη φωνή της στην αγαπημένη κούκλα και της ζήτησαν να ξανατραγουδήσει ένα από τα τραγούδια των ταινιών της Barbie, που είχε πάρει μέρος.

Η Ήβη Αδάμου είναι μία από τις πολύ ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor το 2009, όταν ήταν μόλις 16 ετών και από τότε έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στην επικαιρότητα των μουσικών δρώμενων ενώ έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες, με το κοινό της να την ακολουθεί σταθερά σε κάθε εμφάνισή της.

Η ίδια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento τα τελευταία 10 χρόνια περίπου και μαζί έχουν αποκτήσει την 5 ετών σήμερα, Ανατολή.

Οι δυο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί και σε αρκετά τραγούδια ενώ φέτος κάνουν από κοινού συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Το αναπάντεχο τραγούδι που το κοινό ζήτησε από την Ήβη να τραγουδήσει

Σε μια από τις συναυλίες τους, λοιπόν η νεαρή τραγουδίστρια πέρα από τα γνωστά δικά της τραγούδια που ερμήνευσε αλλά και αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη, δέχθηκε μια απρόσμενη «παραγγελιά» από το κοινό που τους παρακολουθούσε και κυρίως από τις γυναίκες.

Βλέπετε, η Barbiemania που έχει δημιουργηθεί όχι μόνο παγκοσμίως αλλά και στην χώρα μας με την ταινία της Barbie να προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους, θύμισε σε αρκετές κοπέλες, κορίτσια, γυναίκες ότι η Ήβη Αδάμου ήταν μία από τις τραγουδίστριες που «χάρισαν» τη φωνή τους στα soundtrack των ταινιών της αγαπημένης κούκλας.

Έτσι, όπως φαίνεται της ζήτησαν να τους πει ένα κομμάτι από το τραγούδι «Η βασίλισσα των Ωκεανών» από την ταινία «H Barbie στην Ιστορία μιας Γοργόνας», το οποίο κυκλοφόρησε το 2010. Η Ήβη Αδάμου, αν και είχε λίγο άγχος για το αν θα θυμάται τα λόγια, έκανε τη χάρη στο κοινό της χαρίζοντάς τους μια μοναδική στιγμή, με όλους να τη σιγοντάρουν τραγουδώντας.

Φυσικά, το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok της η τραγουδίστρια συγκέντρωσε πάρα πολλά views ξεπερνώντας μέσα σε 4 ώρες τις 63 χιλιάδες. Πέρα από το τραγούδι που είπε στη συναυλία της η Ήβη είχε τραγουδήσει και το κομμάτι «Η βασίλισσα της μόδας» από την ομώνυμη ταινία.