Η Ήβη Αδάμου πριν την έναρξη του summer tour της απόλαυσε με την κόρη της την δροσιά της πισίνας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ήβη Αδάμου πριν την έναρξη του summer tour της απόλαυσε με την κόρη της την δροσιά της πισίνας

Η Ήβη Αδάμου όσο μεγαλώνει η μικρή Ανατολή περνάει μαζί της όλο και πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Ήβη Αδάμου διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού πριν από λίγο διάστημα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τον Μιχάλη των Stavento με τίτλο «Στο Γιατρό».

Παράλληλα, το ζευγάρι φέτος θα κάνει από κοινού συναυλίες όλο το καλοκαίρι. Λίγο πριν ξεκινήσουν όμως την περιοδεία τους και με τη ζέστη να έχει αρχίσει επιτέλους να κάνει αισθητή την παρουσία της, η νεαρή τραγουδίστρια απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την 5χρονη κόρη τους Ανατολή.

Μαμά και κόρη απόλαυσαν το καλοκαιρινό τους μπάνιο

Η Ήβη απόλαυσε, λοιπόν μαζί με την μικρή Ανατολή τον ήλιο και τη δροσιά της πισίνας ενώ μεταξύ των φωτογραφιών που δημοσίευσε από την μέρα που πέρασαν μαζί, φαίνεται πως η Ανατολή είναι αρκετά ψηλή για την ηλικία της, κάτι πολύ λογικό με τους γονείς που έχει.

356197607_3480604428857359_6553539935231699566_n.jpg

Παράλληλα, η ίδια επέλεξε να φορέσει, όπως είδαμε στην selfie που δημοσίευσε ένα μαύρο κλασσικό μπικίνι αλλά κι ένα μαύρο μεγάλο καπέλο με κορδέλα τα οποία την έκαναν να δείχνει ανεπιτήδευτα κομψή.

355972445_931061237980804_4839089101626119878_n.jpg

Οι εμφανίσεις της Ήβης με μαγιό

Η Ήβη Αδάμου έχει ένα από τα πιο fit και καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και είναι αναμενόμενο πως το καλοκαίρι στην παραλία συγκεντρώνει αμέσως τα βλέμματα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ανά διαστήματα στον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια είναι ο ορισμός του bikini girl, μιας και αυτός είναι ο τύπος του μαγιό που αγαπάει να φοράει. Άλλες φορές τα bikinies της είναι πιο χρωματιστά και με ιδιαίτερο κόψιμο κι άλλες πιο κλασσικά.

Η γνωριμία και η σχέση της με τον Μιχάλη Koυινέλη

Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώ γνωρίστηκαν όσο εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη στο X-factor. Ωστόσο η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο όταν η ίδια θέλησε να ξεκινήσει την καριέρα της, αφού πρώτα αποφοίτησε από το σχολείο, καθώς ήταν η μικρότερη διαγωνιζόμενη του μουσικού talent show. Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, μάλιστα και ο Μιχάλης Κουινέλης για την σχέση τους:

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας».