Πέννυ Μπαλτατζή: Δείχνει περήφανα το σώμα της με μαγιό μετά τις εγκυμοσύνες & ποζάρει με την Αμέλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πέννυ Μπαλτατζή: Δείχνει περήφανα το σώμα της με μαγιό μετά τις εγκυμοσύνες & ποζάρει με την Αμέλια

Η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το σώμα της ύστερα από τις εγκυμοσύνες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, δίνοντας το θετικό μήνυμα πως το σώμα μια γυναίκας μπορεί να επανέλθει στη φυσική του κατάσταση αρκεί να έχεις υπομονή και αγάπη για τον εαυτό σου. Παράλληλα, οι πρόσφατες φωτογραφίες της με την κόρη της Αμέλια είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στο feed σου. 

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι μια από τις πιο αξιόλογες φωνές της χώρας μας. Η ίδια έγινε ευρύτερα γνωστή όταν Νοέμβριο του 2013 εμφανίστηκε με την ομάδα «Penny & The Swingin’ Cats» στη δισκογραφία κυκλοφορώντας ένα mini album, με την ονομασία Retro. Το τραγούδι τους «Εξωτικό Χαρμάνι», ωστόσο γίνεται μεγάλη επιτυχία την οποία ακούμε μέχρι και σήμερα ενώ μαζί με τον Γιώργο Ζερβό δημιούργησαν την μπάντα «Penny & The Great Big Band» η οποία απαρτίζεται από 20 μουσικούς.

Ο ρόλος της μητέρας και οι δυσκολίες

Η Πέννυ Μπαλτατζή πέρα από μια πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά. Η ίδια έχει αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη, να αποκτήσουν τα δυο παιδιά τους, τον σχεδόν 4 ετών Χρήστο και την 1 έτους Αμέλια.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες»: «Μετά από λίγους μήνες που έμεινα έγκυος, μαθαίνουμε ότι το μωράκι δεν μεγαλώνει σωστά, δεν τρέφεται σωστά και δεν έχει σωστό μέγεθος. «Πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, πρέπει να κάνεις διακοπή». Οπότε πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κάνουμε διακοπή, η οποία βέβαια ήταν πολύ συνειδητή. Η φύση ξέρει, η φύση μας προστατεύει, δεν θέλω ποτέ να φέρω στον κόσμο έναν άνθρωπο που θα είναι δυστυχισμένος αλλά θέλω να είναι ένα παιδί που θα μπορεί να παίξει χαρούμενο στην παιδική χαρά» έλεγα. Έγινε αυτό και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος και κάνω εξωμήτριο. Το πρώτο δεν με διέλυσε, το δεύτερο όμως με διέλυσε. Μετά ματαιώθηκα πάρα πολύ και ένιωθα πολύ ανήμπορη για το οτιδήποτε».

Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να αποκτήσει παιδιά - αν και τα δύο, όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram, ήρθαν πρόωρα - απολαμβάνοντας πλέον ακόμα πιο μοναδικές στιγμές μαζί τους. Ιδιαίτερα τώρα που κι η μικρή Αμέλια έχει μεγαλώσει λίγο παραπάνω, οι φωτογραφίες της με εκείνη είναι το πιο γλυκό και χαριτωμένο πράγμα που θα δεις στο feed σου.

Το θετικό μήνυμα για κάθε μαμά

Πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα μπλε μαγιό δείχνοντας με αυτοπεποίθηση το σώμα της και γράφοντας στην λεζάντα: «Δυο παιδάκια φιλοξένησε αυτό το κορμάκι, τρεις εγκυμοσύνες.... Σιγά σιγά θα βρούμε ρυθμό... σιγά σιγά ξαναβρίσκω εμένα».

Η Πέννυ Μπαλτατζή με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει ένα μήνυμα προς όλες τις μανούλες ότι το σώμα τους χρειάζεται υπομονή και φροντίδα για να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν τις εγκυμοσύνες και δεν χρειάζεται άγχος γι' αυτό.

364186679_1350152318910059_523720669750376508_n.jpg