Η Μαρίλια Μητρούση είναι το νέο κορίτσι του Παράδεισου των Κυριών και σχεδόν από κούνια στην τέχνη

Η Μαρίλια Μητρούση είναι το νέο κορίτσι του Παράδεισου των Κυριών και σχεδόν από κούνια στην τέχνη

Η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, προσπαθούσε πάντα να είναι προσγειωμένη και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ιδιαίτερη σχέση των γονιών της μετά το διαζύγιό τους. 

Στα 28 της χρόνια η Μαρίλια Μητρούση έχει ξεκινήσει ήδη την αυτόνομη πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι. Σε λίγες εβδομάδες θα την δούμε να «εισβάλλει» στον Παράδεισο των Κυριών και μία ματιά στο Instagram της θα μας αποκαλύψει εκτός από τις πολύ ωραίες summer φωτογραφίες της και τη σημασία που έχουν στη ζωή της, οι γονείς της.

https://www.instagram.com/p/Cuwld2pMm1G/

Η καλλιτεχνική της νονά και η αναφορά στο διαζύγιο των γονιών της

Με γονείς τον Μιχάλη Μητρούση αλλά και τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, η Μαρίλια από κούνια, βρέθηκε πίσω από κουίντες στο θέατρο, σε πρόβες και σε γυρίσματα, έχοντας διαρκώς στο σπίτι της τις καλλιτεχνικές παρέες των γονιών της.

Η στενή επαγγελματική σχέση του πατέρα της με τη Μιμή Ντενίση, έφερε και την πρώτη της επαφή με το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Την θεωρεί την καλλιτεχνική της νονά.

https://www.instagram.com/p/CXtWheoIMaF/

Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε της άνοιξε από νωρίς ένα παράθυρο στην τέχνη: «Στο σπίτι μας έρχονταν μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Λούλα Αναγνωστάκη, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Κώστας Βουτσάς. Μεγάλη ευλογία. Μέχρι το Δημοτικό με ενοχλούσε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου, ένιωθα διαφορετική. Αυτό με έκανε να νιώθω λίγο άβολα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδιά. Όταν έρχονταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν και αυτό μου δημιουργούσε αμηχανία», όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Μαρίλια βίωσε το διαζύγιο των γονιών της με τον καλύτερο τρόπο. Η δική τους καλή σχέση ήταν το παράδειγμα: «Εδώ δύο τύποι με μεγάλωσαν χωρισμένοι και κάθε χρόνο αγαπιούνται πιο πολύ. Όλα γίνονται, να γίνεται μόνο το καλό».

https://www.instagram.com/p/Cm3vu9CoswN/

Μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram μας αποκάλυψε και τις εντυπωσιακές της πόζες με μαγιό και εδώ φαίνεται το γυμνασμένο της σώμα λόγω και του χορού.

Η Ηλέκτρα Καζάκου είναι η 20χρονη κόρη του αείμνηστου Κώστα Καζάκου και ασχολείται με την υποκριτική

https://www.instagram.com/p/Cg_sDr6IvUH/

Η Μαρίλια εκτός από τη συμμετοχή της στη σειρά «Στοργή» στον ΣΚΑΙ, σε λίγες εβδομάδες θα γίνει ένα από τα νέα κορίτσια που θα μπουν στον Παράδεισο των Κυριών. Καταρχάς όλα θα αλλάξουν μετά τον γάμο του Ντίνου Παπακώστα και της Μιράντας. Είδαμε την ολική καταστροφή του πολυκαταστήματος, αλλά τώρα θα δούμε και την ολική επαναφορά του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα είναι ο νέος επιχειρηματίας και ο νέος αντίζηλος του Αργύρη Πανταζάρα , ενώ η Μαρίλια θα φέρει αναταραχή και θα αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στα κορίτσια. Ο ρόλος της έχει θετικό πρόσημο, αλλά όπως έχουμε δει στην συγκεκριμένη σειρά, η καλοσύνη ως αξία, δοκιμάζεται πολύ μέχρι να επικρατήσει.