Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι το πιο φιλόξενο μέρος για τα «Παιδιά της αλλαγής»

Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι το πιο φιλόξενο μέρος για τα «Παιδιά της αλλαγής»

Το σπάνιο κλικ της Μαρίας Αναστασοπούλου και του συντρόφου της Γιάννη Κολοκυθά, αλλά  και το μοντέρνο σπίτι στα Βόρεια Προάστια στο οποίο στεγάζουν τον έρωτά τους.

Η Μαρία Αναστασοπούλου τα τελευταία δύο χρόνια, έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή της. Και ήρθε η ώρα για μία ακόμη, αυτή τη φορά μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 9 χρόνια και συζούν σε ένα high tech σπίτι στα Βόρεια Προάστια. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα σπάνιο κλικ μαζί του.

https://www.instagram.com/p/Cn_VJvWokgl/

Το σπάνιο κλικ με τον Γιάννη και τα «Παιδιά της αλλαγής»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες για το πώς γνώρισε τον σύντροφό της, γνωστό δημοσιογράφο και επιτελικό στέλεχος, Γιάννη Κολοκυθά. Δεν ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, το αντίθετο μάλιστα όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις: «Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον. Δέσαμε στην πορεία πάρα πολύ στη δουλειά, ήταν σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς».

Η Μαρία Αναστασοπούλου στην πιο αμήχανη στιγμή της με το τηλεφώνημα - έκπληξη στον σύντροφό της

https://www.instagram.com/p/CtHcWSOsB5L/

Η εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και το ζευγάρι στα ερτζιανά και στη ζωή, αναγκάστηκε να χωρίσει την περσινή χρονιά όταν η Μαρία μετακόμισε πια στον ΑΝΤ1. Τότε η Μαρία και ο Γιάννης πήραν την απόφαση μετά από απαίτηση των φανς τους να κάνουν κάποια διαδικτυακά live από την κουζίνα του σπιτιού τους!

anastasopoulou8.jpg

Τότε ήταν που είδαμε για πρώτη φορά κάποιες γωνιές του σπιτιού τους και κυρίως την high tech κουζίνα τους.

Η Μαρία έχει δημοσιεύσει και άλλες γωνιές του σπιτιού της, με το μοντέρνο επίσης σαλόνι με τη φυσική γκρι πέτρα στον κεντρικό τοίχο. Πανταχού παρών ο σκύλος τους, ο Σωτήρης.

anastasopoulouspiti3.jpg

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Κολοκυθάς παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΙ, τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από τη θέση του ως αρχισυντάκτης της εκπομπής «Αταίριαστο τα τελευταία δέκα χρόνια. Kαι ο Γιάννης Ντσούνος με τον Χρήστο Κούτρα τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση.

Και αυτή η αλλαγή έγινε φυσικά για τα «Παιδιά της αλλαγής». Γιατί πλέον με την Μαρία θα ξαναβρεθούν ραδιοφωνικά στον Real. Και μας χάρισαν και ένα σπάνιο κλικ τους ως ζευγάρι στη δουλειά και στη ζωή.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος εντάσσεται και στο ενημερωτικό τμήμα του Open. Η Μαρία πάντως είναι ενθουσιασμένη για τις νέες τους αλλαγές και ενώ ήδη ξεκίνησαν τις διακοπές τους. «New begginings» όπως έγραψε και στο post της.

https://www.instagram.com/p/CvXp5EqMILT/