Η Μαρία Αναστασοπούλου κάνει την καλύτερη εκπομπή από το σπίτι της και με τον σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου κάνει την καλύτερη εκπομπή από το σπίτι της και με τον σύντροφό της

Τα βραδινά «Παιδιά της αλλαγής» μέσω Instagram είναι η πιο χαλαρή τηλεοπτική εκδοχή της Μαρίας, αφού στο πλευρό της έχει τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά. 

Για το «Καλημέρα Ελλάδα» και την συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Μαρία Ανασταστοπούλου σταμάτησε την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και αυτό σήμαινε πως η ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής» όπου έκανε μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά έπρεπε να αλλάξει μορφή. Οι δυο τους κάνουν πια αρκετά συχνά live μέσω του Instagram και εκεί έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και μερικά παραπάνω στοιχεία για την σχέση τους. Kαι να καταλάβουμε πολλά βλέποντας τις αυθόρμητες αγκαλιές τους.

«Εγώ Ρέμο, εσύ Μέλισσες»

Φέτος η Μαρία Αναστασοπούλου βιώνει μία πολύ δημιουργική χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» και με το δεδομένο πως την επόμενη χρονιά, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θα φύγει από την εκπομπή, η δημοσιογράφος χρίστηκε ως η διάδοχός του. Μέχρι στιγμής κάνουν ένα πολύ δυνατό δημοσιογραφικό πρωινό ντουέτο.

https://www.instagram.com/p/Ciu8YwjsqS8

Όμως με έναν άλλο άντρα, έχει επίσης μία ιδιαίτερη χημεία και αυτός είναι ο σύντροφος της τα τελευταία 5 χρόνια Γιάννης Κολοκυθάς, που υπήρξε και ραδιοφωνικός της παρτενέρ στην εκπομπή τα «Παιδιά της αλλαγής». Το ότι χωρίστηκαν επαγγελματικά δεν ήταν εύκολο, για αυτό και αποφάσισαν να ενωθούν ξανά. Σχεδόν κάθε βράδυ δεν αφήνουν παραπονούμενους τους fans τους και κάνουν κάποια πολύ ιδιαίτερα live στο Instagram, όπου εκτός από το να σχολιάζουν και θέματα της επικαιρότητας, απαντούν σε κάθε απορία των followers τους.

anastasopoulou_sintrofos.jpg

Στην παρέα τους στο σπίτι, έχουν και τον αγαπημένο τους σκύλο, τον Σωτήρη, που συχνά κάνει και εκείνος την εμφάνισή του. Στο χθεσινό μάλιστα live, είδαμε την Μαρία να αγκαλιάζει τρυφερά τον σύντροφό της και γνωστό δημοσιογράφο, πριν μας δείξουν και μία μικρή και γλυκιά διαφωνία τους.

anastasopoulou_kolokithas.JPG

Το ζευγάρι αν και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω της δουλειάς, δεν έχει τα ίδια γούστα στην διασκέδαση. «Εγώ θέλω να πάω ξανά στις Μέλισσες φέτος, είχα περάσει καταπληκτικά όταν είχα πάει πέρισυ να τους δω». Εκείνος ωστόσο δήλωσε πως στο μόνο νυχτερινό μαγαζί που θα ήθελε να πάει, θα ήταν στον Αντώνη Ρέμο.

https://www.instagram.com/p/CkteDxDK2aA

Κάποια στιγμή διακρίναμε και το μόνο ταλέντο που δεν έχει η Μαρία και αυτό είναι στην μαγειρική ενώ στη συνέχεια, δεν χάλασαν και το χατήρι κάποιων φίλων τους και έβαλαν και τραγούδια κάνοντας τους αφιερώσεις.

Η Μαρία Αναστασοπούλου στην πιο αμήχανη στιγμή της με το τηλεφώνημα - έκπληξη στον σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου στην εξομολόγησή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πριν μερικές εβδομάδες, είχε δηλώσει πως παρά το βαρύ τους επαγγελματικό πρόγραμμα και τα διαφορετικά ωράρια εργασίας καταφέρνουν να έχουν στιγμές μαζί: « Βρισκόμαστε, έχουμε χρόνο μαζί καθημερινά, το έχουμε λύσει αυτό και φυσικά σε κάποιες διακοπές ή στις αργίες, είμαστε μαζί. Είμαι ευγνώμων για την προσωπική μου ζωή. Δεν τον ζηλεύω. Αντίθετα εκείνος μου έχει κάνει παράπονα που δεν του κάνω σκηνές ζηλοτυπίας».

Σε εκείνη την εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως μπορεί να θυμάσαι, είχε κάνει και τηλεφωνική έκπληξη στον κατά τα άλλα χαμηλών τόνων Γιάννη Κολοκυθά, με την υπόσχεση να βρεθούν από κοντά και να γνωριστούν. Το να κάνουν συνέντευξη μαζί, μπορεί να είναι και ένα πιθανό μελλοντικό σενάριο. Πάντως κάποιοι από τους πιστούς ακροατές του ζευγαριού, έριξαν και την ιδέα αυτό που κάνουν στο Instagram να γίνει και εκπομπή στην τηλεόραση. Λέτε να γίνει αυτό στο «Καλημέρα Ελλάδα»; Γιατί όχι;

anastasopoulou_kolokithas2.JPG