Η Serena Williams αποκάλυψε το φύλο του 2ου μωρού και ο σύζυγός της έκανε τη σωστή πρόβλεψη

Πατούλια Κατερίνα
Η Serena Williams αποκάλυψε το φύλο του 2ου μωρού και ο σύζυγός της έκανε τη σωστή πρόβλεψη

Με εντυπωσιακό τρόπο έμαθε η Serena Williams το φύλο του δεύτερου παιδιού που κυοφορεί.

Η Serena Williams έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και με ένα πάρτι- υπερπαραγωγή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Η 41χρονη και ο σύζυγός της Alexis Ohanian αποκάλυψαν στο κανάλι της τενίστριας στο YouTube το φύλο του δεύτερου μωρού τους και όπως φαίνεται η πρόβλεψη του Alexis ήταν σωστή.

Το εντυπωσιακό βίντεο αποκάλυψης του φύλου του μωρού

Μετά την αρχική φάρσα με την τούρτα που δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, ο ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα τα οποία δημιούργησαν τη φράση «It’s A Girl» και αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που είναι κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/reel/CvU-yhPAvjg/

Η 5χρονη σήμερα πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, Olympia θα γίνει μεγάλη αδερφή σε λίγους μόνο μήνες και ο μπαμπάς της και συνιδρυτής του Reddit είχε αποκαλύψει τον Μάιο πως ούτε ο ίδιος, ούτε η Serena γνωρίζουν το φύλο του μωρού αλλά ο ίδιος τόνισε πως έχει ένα προαίσθημα ότι είναι κοριτσομπαμπάς.

Μετά την εμφάνιση στο Met, η Serena μας έδειξε το βίντεο με το θετικό τεστ της δεύτερης εγκυμοσύνης και τον τρόπο με τον οποίο η κόρη της αντέδρασε με αρκετό ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/reel/CvYTzFHNWCm/

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Serena αποκαλύφθηκε στο Met Gala

Η 41χρονη τενίστρια και ο σύζυγός της Alexis Ohanian, παντρεύτηκαν το 2017, δύο μήνες αφότου ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η μικρή Olympia είναι σήμερα 5 χρονών και κατά γενική ομολογία μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την μαμά της, η οποία δημοσιεύει αρκετά συχνά στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η επιλόχειος κατάθλιψη

Η Serena Williams, αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έναν χρόνο αφότου είχε δημοσιευτεί στην Vogue ένα κείμενό της, στο οποίο η ίδια ανακοίνωνε πως σταματάει την ενεργό δράση στο τένις ενώ παράλληλα ευχόταν να αποκτήσει άλλο ένα παιδάκι.

Αναλυτικά, η πρωταθλήτρια του τένις ανέφερε στο συγκεκριμένο κείμενο:

«Τον τελευταίο χρόνο προσπαθούμε με τον Alexis να κάνουμε άλλο ένα παιδί και πρόσφατα είχα μια ενημέρωση από τον γιατρό μου που με βοήθησε και με έκανε να νιώσω ξανά έτοιμη, ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω ξανά έγκυος όσο ακόμα είμαι αθλήτρια, πρέπει να αφιερώσω την ενέργειά μου σ' αυτό».

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε, ύστερα από την γέννηση της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/BmJ3KMzFRZw/

Σε ανάρτησή της ένα χρόνο μετά την γέννηση της Olympia, η Serena Williams είχε αναφέρει πως ένιωθε «απίστευτα λυπημένη» και πως «δεν είναι καλή μητέρα», κλείνοντας παρ' όλα αυτά με ένα θετικό μήνυμα προς όλες τις μανούλες ότι «είναι οκ κάποιες φορές να έχεις μια δύσκολη μέρα ή και βδομάδα».

Η Serena Williams είναι έγκυος δεύτερη φορά - Η εμφάνιση στο Met Gala με φουσκωμένη κοιλίτσα