Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε 25 και η μαμά Μαρέβα συγκινεί με την ευχή της και μία φωτογραφία

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε 25 και η μαμά Μαρέβα συγκινεί με την ευχή της και μία φωτογραφία

Η τρυφερή ανάρτηση και η εξομολόγηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για τον γιο της Κωνσταντίνο. 

Από τα τρία παιδιά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ο δεύτερος ηλικιακά Κωνσταντίνος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η μαμά του στην τρυφερή ανάρτησή της αποκαλύπτει τι σημαίνει για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Ct_Nqh1r7ot/

Το αγοράκι μου...

Η πρόσφατη προεκλογική περίοδος ήταν μία καλή αφορμή για να ζήσουν από κοντά τα τρία παιδιά του πρωθυπουργού την περιοδεία ανά την Ελλάδα. Στα βίντεο του Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη, είδαμε πολλές φορές τη μεγαλύτερη Σοφία, τη μικρότερη Δάφνη, αλλά περισσότερο τον γιο του Κωνσταντίνο, που φέρει και το όνομα του παππού και πρώην πρωθυπουργού.

Δεν ξέρουμε αν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ακολουθήσει στο μέλλον την οικογενειακή πολιτική παράδοση, αλλά μετά τις Οικονομικές σπουδές του στη Βοστώνη όλα είναι πιθανά. Πάντως σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, ο πρωθυπουργός έχει παραδεχτεί πως ο γιος του είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει κληρονομήσει το ιδιαίτερο χιούμορ του δικού του πατέρα.

https://www.instagram.com/p/BhE-lKqncvK/

Ο Μητσοτάκης junior έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η μητέρα του Μαρέβα δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία με τον γιο της και όπως εξομολογήθηκε στην ευχή της, θα είναι πάντα για εκείνη, το αγοράκι της.

Η Μαρέβα είναι η μεγαλύτερη guest star στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη

https://www.instagram.com/p/CvZK4XvIn3z/

Η σύντροφός του και πρωταθλήτρια του τέννις Μαρία Σάκκαρη έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγάπη και την αδυναμία που του έχει. Αλλά και για την στήριξη που της έχει δώσει στους αγώνες της. Πρόσφατα στο SDNA, μίλησε για την viral φωτογραφία του Κωνσταντίνου από το βράδι των εκλογών, τη στιγμή που ο πατέρας του ευχαριστούσε εκείνον, την μητέρα του και τις αδελφές του για την συμπαράσταση. Ο γιος του πρωθυπουργού είχε ξεσπάσει τότε σε κλάματα.

https://www.instagram.com/p/Clboux6MXtA/

Η Μαρία είχε μιλήσει για εκείνη τη στιγμή: «Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου - τώρα που σκέφτομαι τη φωτογραφία θέλω να κλάψω - αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Μου στέκονται σε κάθε μου βήμα».