Η 20χρονη Δάφνη είναι ο βενιαμίν και το πιο stylish μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Η 20χρονη Δάφνη είναι ο βενιαμίν και το πιο stylish μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Η Δάφνη Μητσοτάκη, η μικρότερη κόρη του Πρωθυπουργού και της Μαρέβας Μητσοτάκη ξεχωρίζει για τις minimal chic ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι η μικρότερη κόρη του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη. Πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου η νεαρή κοπέλα γιόρτασε τα 20α γενέθλιά της και δέχθηκε ευχές από οικογένεια και φίλους.

Ο μπαμπάς της, Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να της ευχηθεί δημόσια.

https://www.instagram.com/p/CuFCQASoOel/

«To μωρό μου έγινε 20 χρονών!! Δαφνούλι να είσαι πάντα έτσι χαμογελαστή!», έγραψε ο Πρωθυπουργός στη λεζάντα του post.

Ακολούθησε η ανάρτηση της μαμάς, Μαρέβας η οποία πόσταρε μια throwback φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CuJWgMXoctE/

Η 20χρονη δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της (οι οποίοι επίσης σπούδασαν στην Αμερική) αφού σπουδάζει ανθρωπιστικές επιστήμες στο Yale Univercity.

Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι το πιο stylish μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Όπως κάθε κορίτσι έτσι και η Δάφνη Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει σαν style icon τη μαμά της Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το στυλ της σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζε κανείς minimal chic, αφού η ίδια είναι τις περισσότερες φορές ντυμένη πολύ απλά με όλα τα essentials που θέλει η κάθε γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Κλασικά denims, αρχαιοελληνικά σανδάλια, μονόχρωμα tops και πουκάμισα, αλλά και statement πανωφόρια είναι τα κύρια items στα οποία έχει επενδύσει ήδη για να χτίσει την γκαρνταρόμπα της.

undefined

Η ίδια φυσικά εμφανίζεται συχνά και με δημιουργίες από το ελληνικό brand της Zeus & Δione, επιλέγοντας τα signature φορέματα της συλλογής τους με το σπαθωτό μεταξωτό ύφασμα από το Σουφλί.

Μία τέτοια επιλογή έκανε και την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης. Φυσικά, η Δάφνη είναι μόλις 20 ετών οπότε σπάει κάποιο φορές το αναμενόμενο dress code, επιλέγοντας κάποια items λίγο πιο ιδιαίτερα, όπως μια mini φούστα, στενά τοπάκια για το καλοκαίρι και ιδιαίτερα παπούτσια, που σπάνε τη μονοτονία του μινιμαλισμού.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση -Όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν

Σίγουρα είναι μια νεαρή «κυρία» με στυλ, από την οποία περιμένουμε να δούμε πολλές και ωραίες εμφανίσεις με το πέρασμα του χρόνου, που θα συζητηθούν.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Πρωθυπουργού με την οικογένειά του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την σύζυγο και τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/COpWD4njwp8/

Στα τέλη Αυγούστου του 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνοδεύσει την μικρότερη κόρη του, Δάφνη, στην Αμερική για να ξεκινήσει τις σπουδές της.

https://www.instagram.com/p/CRUgpG3jpcy/

Εκείνες τις ημέρες, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτησή στον λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη Δάφνη από την αποφοίτησή της από το Κολλέγιο Αθηνών και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!».

Πηγή κεντρικής: ndp