Η Χαρά Παππά και άλλα 5 κορίτσια του GNTM που θα μπορούσαν να είναι νικήτριες αν γινόταν All Star

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χαρά Παππά και άλλα 5 κορίτσια του GNTM που θα μπορούσαν να είναι νικήτριες αν γινόταν All Star

Φέτος δεν θα απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες άλλον έναν κύκλο του GNTM κι ήδη έχει αρχίσει να μας λείπει. Τι κάνουν άραγε κάποια από τα κορίτσια που έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό; Κάτι μας λέει πως αν δεις την πορεία τους μέχρι τώρα σίγουρα θα πεις κάντε ένα All Star εδώ και τώρα.

Φέτος όπως όλα δείχνουν δεν θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες άλλον έναν κύκλο του GNTM - του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων - και ήδη νιώθουμε ότι θα μας λείψει. Aναρωτηθήκαμε, λοιπόν τι να κάνουν και πού να βρίσκονται κάποια από τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, τα οποία δεν κατάφεραν μεν να φτάσουν στην «πηγή» αλλά βλέποντας τη μέχρι τώρα πορεία τους σίγουρα θα έβαζαν υποψηφιότητα για μια θέση στον τελικό αν γινόταν ένα GNTM All Star.

Ξεκινώντας από το 1ο GNTM θυμηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου. Το μοντέλο αν και στην αρχή ήταν μία από τις αμφιλεγόμενες παίκτριες, μιας και οι παρέες της δεν ήταν οι καλύτερες (θυμίσου την λεγόμενη «τριάδα φωτιά» που μαζί με εκείνη αποτελούσαν η Μέγκι Ντρίο και η Μικαέλα Φωτιάδη), τελικά έφτασε να τερματίσει και μάλιστα συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον χώρο του modelling.

Η Εύη Ιωαννίδου αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram της θα δεις πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της «μοντελικής» της ζωής, αφού είναι φανερά πιο αδυνατισμένη και fit. Παράλληλα, πέρα από πασαρέλες και φωτογραφήσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα «μετά GNTM» χρόνια εντός Ελλάδας είναι και από τα μοντέλα εκείνα που έχουν βγει στο εξωτερικό παίρνοντας μέρος σε διάφορες καμπάνιες τόσο στην Ευρώπη (Ιταλία) όσο και πιο μακριά, όπως στην Ινδία, όπου είχε μείνει για 2 ολόκληρους μήνες.

https://www.instagram.com/p/B6LH_WcHYMq/

Συνεχίζοντας με τον 2ο κύκλο του GNTM, συνειδητοποιήσαμε πως εκεί οι συμμετοχές για ένα πιθανό All Star θα αυξάνονταν.

Αρχικά, έχουμε τη Χαρά Παππά, η οποία κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση και η οποίαδείχνει πιο γυμνασμένη από ποτέ. Ταυτόχρονα, αν την ακολουθείς στα social media θα έχεις διαπιστώσει πως είναι κι ένα υγιές πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια, αφού η ίδια έχει αναφερθεί αρκετές φορές τόσο σε θέματα που είχε με το άγχος της όσο και στις ατέλειές της, τις οποίες έχει αποδεχθεί και αγαπά.

Η ίδια έχει πάρει μέρος σε αρκετές πασαρέλες Ελλήνων σχεδιαστών ενώ δουλεύει αρκετά επιτυχημένα και μέσω του Instagram της, όπως κάνουν πλέον αρκετά μοντέλα.

https://www.instagram.com/reel/CmMPbHoK195/

Την ίδια χρονιά με τη Χαρά Παππά, βέβαια είχαμε και την Εμμανουέλα Μάινα. Αν και το μοντέλο αποχώρησε πιο νωρίς από τον διαγωνισμό συνεχίζει το modelling ενώ έχει κρατήσει και την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που της έκαναν οι hair experts όσο ήταν στο ριάλιτι μοντέλων. Αν δεν το θυμάσαι το μοντέλο αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά για ένα πιο chic a la garson κούρεμα. Κάτι μας λέει πως πέρα από τις ικανότητές της ως μοντέλο, το χτένισμά της ήταν αυτό που της έδωσε ένα ακόμα αβαντάζ. Η ίδια έχει κάνει καμπάνιες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία.

Στον 3ο κύκλο του GNTM οι παίκτες ήταν για πρώτη φορά και κορίτσια και αγόρια. Ωστόσο, αν γινόταν ένα GNTM All Star μόνο για γυναίκες δύο ήταν τα μοντέλα που θα μπορούσαν από αυτόν τον κύκλο να βρεθούν στον τελικό με σιγουριά.

Η μία σίγουρα θα ήταν η Παρασκευή Κερασιώτη. Το νεαρό μοντέλο πέρα από τον δυναμικό της χαρακτήρα, με την εξωτική ομορφιά λόγω της ιδιαίτερης καταγωγής της κατάφερε να βγει 2η στον διαγωνισμό αλλά σίγουρα αν ξαναπήγαινε θα μπορούσε να βγει πρώτη.

https://www.instagram.com/p/CVQqPmgMY-y/

Το νεαρό μοντέλο συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο του modelling κάνοντας διάφορες πασαρέλες, καμπάνιες και εξώφυλλα στη χώρα μας. Παράλληλα, αποτέλεσε πρότυπο για τα παιδιά της ηλικίας της καθώς το καλοκαίρι μετά το GNTM εθεάθη να δουλεύει και ως service σε εστιατόριο στη Μύκονο με την ίδια να δηλώνει πως λόγω της κατάστασης του κορονοϊού μόνο με τα λεφτά που έβγαζε ως μοντέλο δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και γι' αυτό είχε βρει και δεύτερη δουλειά.

Χαρακτηριστικά, η Παρασκευή είχε πει σε συνέντευξή της τότε: «Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει».

Το άλλο μοντέλο από την ίδια χρονιά με την Παρασκευή που θα μπορούσε να βγει νικήτρια σε ένα All Star GNTM είναι δικαιωματικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το 22χρονο, πλέον μοντέλο αν και αποχώρησε στην 6η θέση, συνεχίζει την πορεία της στον χώρο του modelling και πολύ επιτυχημένα μάλιστα, μιας και πέρα από τις εγχώριες δουλειές που έχει αναλάβει, έχει περπατήσει για τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana, ενώ είχε βρεθεί και στην Κίνα για αρκετό διάστημα λόγω της συνεργασίας της με μεγάλα brands όπως το SHEIN και το Zaful. Εκτός από τις ικανότητές της ως μοντέλο, η Μαριαγάπη είχε απασχολήσει τον 3ο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων και με το love story της με τον συμπαίκτη της τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο ήταν για αρκετό καιρό ζευγάρι και εκτός GNTM, ώσπου τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/CZKDOldlcEu/

Last but not least στη λίστα αυτή με τα κορίτσια του GNTM που θα άξιζε να ξαναδούμε είναι η Όλγα Ντάλλα από τον 4ο κύκλο του GNTM.

Η Όλγα είχε τις τέλειες αναλογίες για τους κριτές μιας και είχε ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα ενώ στον Δημήτρη Σκουλό θύμιζε μοντέλο από την Αμερική. Η ίδια αν και πήρε τη 2η θέση, φαίνεται πως δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο της μόδας, δουλεύοντας τόσο μέσω Instagram όσο και παίρνοντας μέρος σε διάφορα catwalks. Μάλιστα, η ίδια έχει κόψει τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό καρέ ενώ έχει επιλέξει να τα κάνει και πιο ξανθά, κάτι που δείχνει πως δεν θέλει να μένει στάσιμη αλλά ποσαρμόζεται στις ανάγκες του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η Όλγα συμμετείχε επίσης σε έναν κύκλο, όπου διαγωνιζόμενοι ήταν αγόρια και κορίτσια κι αυτό φαίνεται να την επηρεάζει κάπως, αφού είχε γίνει ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Στυλιανό Φλωρίδη, με τον οποίο πλέον δεν είναι μαζί.

https://www.instagram.com/p/Cm6T5XEMZYz/

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα μοντέλα που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το τίτλο του All Star GNTM, αφού αν είναι να βάλουμε στο παιχνίδι και τα αγόρια των 3 κύκλων από τους 5 που συμμετείχαν στο ριάλιτι και κάνουν καριέρα ως μοντέλα, η λίστα σίγουρα θα αυξηθεί.