Η Χαρά Παππά είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι και στο q&a μίλησε με ειλικρίνεια για τις ατέλειές της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χαρά Παππά είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι και στο q&a μίλησε με ειλικρίνεια για τις ατέλειές της

Η Χαρά Παππά του GNTM για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι μιλώντας για τις ατέλειές της.

Την Χαρά Παππά την γνωρίσαμε στον 2ο κύκλο του GNTM και παρότι δεν ήταν η νικήτρια, η ίδια συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας διάφορες καμπάνιες. Πέρα, όμως από την ενασχόληση με το modelling η Χαρά Παππά είναι πολύ ενεργή και στα social media. Η ίδια με θάρρος έχει μιλήσει ανοιχτά στα q&a της για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω άγχους και κακής ψυχολογίας.

Το πρόβλημα με την αλωπεκία

Πριν από λίγους μήνες η ίδια σε q&a που έκανε απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει άγχος και κατά συνέπεια ψυχοσωματικά με μια φωτογραφία που αποκάλυπτε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα αλωπεκίας λόγω του άγχους της.

alopekia.jpeg

Παράλληλα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην κατάθλιψη που πέρασε λέγοντας: «Εξαιτίας του άγχους έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα ''όχι'' και προσπαθώ πάντα να ευχαριστώ τους πάντες, κι έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου».

https://www.instagram.com/p/CroLFDyqlIc/

Το q&a και οι ατέλειες

Αυτή την φορά το νεαρό μοντέλο στο q&a που έκανε μίλησε με ειλικρίνεια για τις ατέλειές της απαντώντας ως εξής σε ερώτηση follower της για το αν έχει κυτταρίτιδα:

«Εννοείται πως έχω κυτταρίτιδα! Νομίζω σε όλη μου τη ζωή έχω δει συνολικά 2 κορίτσια που δεν είχαν καθόλου κυτταρίτιδα. Δεν κάνω κάτι γι' αυτό! Γενικά γυμνάζομαι (για τη φυσική μου κατάσταση) και αυτό βοηθάει λίγο. Αλλά πιστεύω πως είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό οπότε δεν σκάω γι' αυτό! Οτιδήποτε φυσιολογικό (hip dips, ραγάδες , κυτταρίτιδα, σπυράκια, πρήξιμο κλπ) το αντιμετωπίζω μέσα στο μυαλό μου ακριβώς έτσι, ως φυσιολογικό και κάπως αυτό έχει κάνει τα πρότυπά μου πιο αληθινά και αντίστοιχα και τις προσδοκίες μου για το πώς θα ήθελα να είμαι».

356269146_660616528783812_8888157188780124953_n.jpg

Η Χαρά ζει τον απόλυτο έρωτα

Μετά την πολύ γνωστή σχέση της με τον Burak Ηakki, η Χαρά Παππά βρίσκεται σε σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι ενώ μένουν και σχεδόν από την πρώτη στιγμή στο ίδιο σπίτι. Πρόσφατα ταξίδεψαν στη Μήλο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια από το ταξίδι τους εκείνος της απάντησε τρυφερά: «Κοριτσάκι μου ❤️ Σ’αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CtUJaP8K-sV/