Η τούρτα Survivor της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη

Η τούρτα Survivor της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη

28 ετών γίνεται σήμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έσπευσε να κάνει μια τρυφερή έκπληξη στην αγαπημένη του. 

Τα φετινά γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν ξεχωριστά και ο Σάκης Κατσούλης φρόντισε να τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά.

Αρχικά η Μαριαλένα φρόντισε να εξηγήσει πως ήθελε να κάνει περισσότερες δημοσιεύσεις για την ξεχωριστή αυτή ημέρα αλλά οι εξελίξεις στη χώρα μας και το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν να περιορίσει τα γενέθλια posts.

«Σήμερα μετά τις 12:00 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματά σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

marialena1.jpg

Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από την αυριανή μέρα εν καιρώ να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

marialena4.jpg

Λίγο αργότερα, η Μαριαλένα δημοσίευσε την τούρτα Survivor για τα 28α γενέθλιά της.

Ο Σάκης φρόντισε να ευχηθεί στην αγαπημένη του με ένα ξεχωριστό βίντεο από το Survivor All Star, την ημέρα που η Μαριαλένα νίκησε τον Μάριο και τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε την πρόκριση για το Γαλάτσι.

marialena2.jpg

Μιλώντας για την αγαπημένη με την οποία ο Σάκης είναι αχώριστος από το 2021 ως σήμερα, ανέφερε στο περιοδικό Hello μετά τη νίκη του στο Survivor All Star.

https://www.instagram.com/reel/CvIppc6pNG-/

Κατσούλης & Ρουμελιώτη είναι Survivors στον έρωτα και νικητές στη «μάχη» του TikTok

«Η Μαριαλένα είναι ο άνθρωπος μου εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Σίγουρα το Survivor ήταν ένα πολύ μεγάλο τεστ για μας για δεύτερη φορά – πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον και πόσο δεμένοι είμαστε για να περάσουμε τόσο χρόνο σε ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς να τσακωθούμε. Επίσης, δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρα, όπως κάποιοι τη θεωρούν. Αυτή είναι η γλύκα της», ενώ για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με τη Ρουμελιώτη είχε πει:

«Κατά τη γνώμη μου πάντα, σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θεωρώ ότι πλέον είμαι σε ηλικία όπου μπορώ να δώσω αυτά που επιθυμώ στο παιδί μου και να το αναθρέψω σωστά, άρα ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή. Κανείς, ούτε γυναίκα ούτε άντρας, δεν είναι έτοιμος να γίνει γονιός μέχρι να βιώσει αυτή την εμπειρία. Όταν έρχεται το παιδί, σκληραγωγείται, μεγαλώνει και μαθαίνει μαζί του. Δεν υπάρχει σχολή – μακάρι να υπήρχε! Ο καθένας, με τις αρχές που έχει λάβει από την οικογένεια του και τον τρόπο με τον οποίο είχε μεγαλώσει, βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά, προσπαθεί να γίνει σωστός γονιός και να δώσει ό,τι καλύτερο στο παιδί του».