Παγκόμια Ημέρα Φιλίας σήμερα κι αυτές είναι οι μεγάλες φιλίες της showbiz που έληξαν άδοξα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Παγκόμια Ημέρα Φιλίας σήμερα κι αυτές είναι οι μεγάλες φιλίες της showbiz που έληξαν άδοξα

«Ο άνθρωπος που δεν έχει φίλους είτε Θεός είναι είτε αγρίμι» είχε πει ο Αριστοτέλης. Όλοι έχουν κάποιον φίλο στη ζωή τους. Και οι εγχώριοι celebrities έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους δυνατές φιλίες. Κάποιες από αυτές, όμως, δεν άντεξαν στο χρόνο και ένεκα της ημέρας τις θυμηθήκαμε.

Οι φίλοι στη ζωή μας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Άλλωστε, τους φίλους μας σε αντίθεση με την οικογένειά μας μπορούμε να τους επιλέξουμε εμείς. Σήμερα 30 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας κι εμείς θυμηθήκαμε κάποιες πολύ δυνατές φιλίες της showbiz, που όμως έληξαν άδοξα χωρίς τις πιο πολλές φορές να καταλάβουμε τον λόγο.

James Kαφετζής - Νίκος Μπάρτζης - Άννα Μαρία Βέλλη

Στο Survivor το 2021 μία από τις φιλίες που δημιουργήθηκαν από την αρχή του παιχνιδιού ήταν αυτή του James Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Η τριάδα αυτή έγινε σύμβολο της φιλίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποκορύφωμα όταν αποχώρησε ο James Καφετζής από το παιχνίδι οικειοθελώς, ο Νίκος Μπάρτζης να μην μπορεί να το διαχειριστεί και να ξεσπάει σε κλάμματα. Οι τρεις τους συνέχισαν να κάνουν παρέα κι εκτός ριάλιτι πηγαίνοντας μαζί μέχρι και διακοπές. Ωστόσο, τα έφερε έτσι η ζωή ή μάλλον κάποια παρεξήγηση που αυτή η παρέα έπαψε να υπάρχει. Παρ' όλα αυτά, ο James Καφετζής στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη στον τελικό του Survivor All Star φέτος αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης έκανε repost όλες τις πληροφορίες που ανέβαζε ο πρώην φίλος του για τις φωτιές της Ρόδου στο προφίλ του στο Instagram. Κι αν οι περισσότεροι fans τους πίστευαν ότι με το να στηρίζει ο ένας ανοιχτά τον άλλον θα τα ξαναέβρισκαν, ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

https://www.instagram.com/p/CQDqkloBkBq/

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου- Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Άλλη μια «αδερφική» φιλία γεννήθηκε στο Survivor το 2021 μεταξύ του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου (ή αλλιώς Ντάφυ) και του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι τρεις τους όσο ήταν στο παιχνίδι έκαναν πολύ παρέα, με τον Τριαντάφυλλο να στηρίζει στον τελικό τον Σάκη, ο οποίος και τότε ήταν ο μεγάλος νικητής. Μάλιστα, οι τρεις τους έκαναν παρέα και εκτός παιχνιδιού με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει πως αν παντρευτεί ο Σάκης με τη Μαριαλένα αυτός θα είναι ο κουμπάρος. Ωστόσο, στο Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον «εχθρό» του Τριαντάφυλλου, Γιώργο Κόρομι, κάτι που δεν περίμενε ο ίδιος ότι θα γίνει κι από τότε σταμάτησε να στηρίζει τον φίλο του Σάκη στο παιχνίδι. Οι δυο πρώην συμπαίκτες και φίλοι δεν έχουν ξαναμιλήσει απ' όταν ο Σάκης Κατσούλης βγήκε νικητής και στο Survivor All Star και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναγίνουν φίλοι.

undefined

Μαρία Ηλιάκη - Νίκος Μουτσινάς

Οι δύο παρουσιαστές γνωρίστηκαν στην εκπομπή «Kους Κους το μεσημέρι» το 2005 και ταίριαξαν αμέσως. Παρέμειναν φίλοι και μετά το τέλος της εκπομπής ενώ έγιναν συμπαρουσιαστές στην εκπομπή «Δέστε τους» που ήταν μια από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Το 2016 επέστρεψαν με το «Ξαναδέστε» τους. Η τελευταία αυτή εκπομπή που συνεργάστηκαν, όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του μάλλον ήταν και η αρχή του τέλους για τη φιλία τους, μιας και δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν με τους δυο τους να «χάνονται» σιγά σιγά και να μην έχουν επικοινωνία. Η Μαρία Ηλιάκη τράβηξε τον δικό της δρόμο στο εξωτερικό ακολουθώντας τον έρωτα της ζωής της Στέλιο Μανουσάκη ενώ απέκτησαν μαζί και μια κόρη, την μικρή Κατερίνα. Πλέον ζουν όλοι μαζί εδώ στην Ελλάδα, ενώ η παρουσιάστρια είπε σε συνέντευξή της μετά τη γέννηση της κόρης της πως ο Νίκος Μουτσινάς «δεν της έστειλε ούτε ένα μήνυμα να της πει να της ζήσει το παιδί» χάριν της παλιάς τους φιλίας. Αυτός ήταν σίγουρα και ο λόγος που ο ίδιος δεν καλέστηκε και στα βαφτίσια της μικρούλας. Κανείς δεν ξέρει αν θα τα βρουν ποτέ ξανά οι δύο αυτοί πρώην φίλοι.

364228342_828864122164537_5544343018411363918_n.jpg

Έλλη Κοκκίνου - Σίσσυ Χρηστίδου

Η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια ήταν πολύ φίλες βγαίνοντας πολύ συχνά βόλτες, πηγαίνοντας η μία στα γενέθλια της άλλης και τούμπαλιν, ενώ η φιλία τους φαινόταν και μέσα από τα social media. Ωστόσο, το 2019 κάτω από ανεξήγητους λόγους οι δυο τους έκαναν unfollow η μία την άλλη από το Instagram κάτι που εξέπληξε πολλούς τότε. Η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη μεταξύ τους απάντησε απλά ότι «έτσι είναι η ζωή για αυτές τώρα, αλλά μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια», αφήνοντας ίσως ένα «παραθυράκι» ότι κάποια στιγμή μπορεί να τα ξαναβρούν.

201505302058310.6221_SISI_XRISTIDOY_ELI_KOKINOY_2952015.jpg

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photos

Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Σαμοΐλης

Μια από τις πιο δυνατές φιλίες της showbiz ήταν αυτή της Μαίρης Συνατσάκη και του τότε κομμωτή της Σπύρου Σαμοΐλη. Η φιλία αυτή κράτησε 12 χρόνια και κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί οι δυο τους έπαψαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή από το 2019 κι έπειτα, ενώ ήταν πραγματικά «αυτοκόλλητοι». Η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει στο κανάλι της στο YouTube: «Νομίζω ότι θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Το θεωρώ μεγαλύτερη ασέβεια από το να μιλήσω και για τις ερωτικές μου σχέσεις. Το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος θα ήταν μεγάλο λάθος». Από τότε πολλά έχουν αλλάξει για τους δυο τους αφού η μεν Μαίρη Συνατσάκη πλέον είναι μαμά ενώ ο Σπύρος Σαμοΐλης μένει στο Λονδίνο όπου και πήρε το πτυχίο του στην εγκληματολογία.

364410773_297515726020489_6010354820856733066_n.jpg

Ελένη Μενεγάκη - Τζένη Μπαλατσινού

Η Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπαλατσινού ήταν κάποτε από τις πολύ γνωστές φίλες της showbiz. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο οι σχέσεις τους φαίνεται πως έπαψαν να είναι τόσο φιλικές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε το γεγονός πως σε περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου έγινε αναφορά στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάτι που μάλλον απογοήτευσε την παρουσιάστρια που από τότε δεν βρέθηκε ποτέ ξανά σε κοινή παρέα με την Τζένη Μπαλατσινού, ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει κι οι δυο τους με τις ζωές τους.

201810251022340.9659_TZENI_MPALATSINOY_ELENI_MENEGAKI_24102018.jpg

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photos

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com