Κατσούλης & Ρουμελιώτη είναι Survivors στον έρωτα και νικητές στη «μάχη» του TikTok

Κατσούλης & Ρουμελιώτη είναι Survivors στον έρωτα και νικητές στη «μάχη» του TikTok

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζουν την απόλυτη ευτυχία και αυτό αποτυπώνεται στις αναρτήσεις που κάνουν στα social media.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το Survivor. Η θυελλώδης σχέση τους οδήγησε στον χωρισμό ωστόσο η είσοδος του επιχειρηματία στο reality επιβίωσης αποδείχθηκε μοιραία για την πορεία της σχέσης τους.

Η επανασύνδεση ήρθε στον Άγιο Δομίνικο το 2021, όταν και οι δυο παίκτες συμμετείχαν στην ομάδα των Μαχητών. Σήμερα οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ειδικά μετά τη μεγάλη νίκη του επιχειρηματία στο Survivor All Star.

Η Μαριαλένα απάντησε στην ανάρτηση του Survivor της καρδιάς της Σάκη Κατσούλη με ένα μήνυμα λατρείας

Η επιστροφή στην Ελλάδα και τα επικά ντουέτα στο TikTok

Μετά την πολύμηνη παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, Μαριαλένα και Σάκης επέστρεψαν στην κανονικότητα και βρίσκουν σταδιακά τους ρυθμούς τους. Το φετινό καλοκαίρι θα βρει το ζευγάρι αγκαλιασμένο, πιθανότατα σε κάποιο ελληνικό νησί, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους έχουν κάνει δυναμικό comeback στο TikTok, όπου δημοσιεύουν χιουμοριστικά videos με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά viral.

Πρόσφατα το ζευγάρι πήγε στο super market και μας έδειξε on camera τα αγαπημένα του διατροφικά προϊόντα.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο λογαριασμός του Σάκη Κατσούλη στο TikTok μετρά σήμερα περισσότερους από 87 χιλιάδες followers ενώ τα posts του έχουν συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια likes.

Κατά τη διάρκεια προβολής του reality επιβίωσης, είναι από τα θέματα που συζητιόντουσαν αρκετά ήταν αυτό της γκρίνιας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον σύντροφό της, τόσο στην καλύβα, όσο και στα αγωνίσματα.

Η ίδια απάντησε ωστόσο σε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν με χιουμοριστική διάθεση δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok.

Σε ερώτηση: «Νομίζεις ότι ο Σάκης αντέχει ακόμα τη γκρίνια σου;» η Μαριαλένα απάντησε: «Όχι μόνο την αντέχει, δεν μπορεί χωρίς αυτή».

Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη και αληθινή είναι η σχέση τους.

Η νυχτερινή έξοδος και τα παθιασμένα φιλιά

Πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine όπου διασκέδασαν με αγαπημένους φίλους. Μαριαλένα και Σάκης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ρουμελιώτη- Κατσούλης: Το σπίτι που στεγάζει τον All Star Survivor έρωτά τους

Η γυμνάστρια και ο επιχειρηματίας συγκατοικούν στην Πετρούπολη και μέσα από τα προφίλ τους σε Instagram και TikTok, μας έχουν χαρίσει πολλά σπάνια πλάνα από τον χώρο που στεγάζει την αγάπη τους.

https://www.instagram.com/p/B-Mk3uTg7Ol/

Η γνωστή γυμνάστρια δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους και ειδικότερα από το σαλόνι. Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν με το λευκό, το μπεζ και το γκρι να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο καθιστικό. Οι γκρι κουρτίνες δένουν απόλυτα με τον καναπέ και τα χαλιά, δίνοντας αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

https://www.instagram.com/p/B5ImCDnAjY4/

Το τζάκι που υπάρχει στον χώρο αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και για ατελείωτο χουχούλιασμα. Ο μεγάλος αναπαυτικός καναπές, είναι ένα από τα σημεία που αράζει το ζευγάρι μετά από μια κουραστική ημέρα, απολαμβάνοντας τηλεόραση. Τέλος, οι γλάστρες που επέλεξε το ζευγάρι δίνουν θετικά vibes και urban διάθεση στο «καταφύγιό τους».

Πηγή κεντρικής: sakiskats