Η Lizzo μετά τα βραβεία Grammy κατηγορείται από 3 πρώην χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Lizzo μετά τα βραβεία Grammy κατηγορείται από 3 πρώην χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση

Η ερμηνεύτρια του Good as Hell δέχθηκε μήνυση από τρεις χορεύτριές της για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλικό εξευτελισμό.

Η pop star Lizzo, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, έχοντας κερδίσει 3 βραβεία Grammy το 2020 και ένα ακόμη το 2023, κατηγορείται για κακοποιητικό εργασιακό περιβάλλον και σεξουαλική παρενόχληση από τρεις πρώην χορεύτριές της, την Arianna Davis, την Crystal Williams και τη Noelle Rodriguez.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, πέρα από την μουσική της, έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω του προφίλ που έβγαλε προς τα έξω, ως υπέρμαχος του body positivity και του να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε είχε επιλέξει και οι χορεύτριές της να έχουν σώματα plus size, θέλοντας να σταματήσει κάθε στερεότυπο σχετικά με το βάρος και την παγκόσμια μουσική σκηνή.

https://www.instagram.com/reel/Ct78fNdIg-A/

Απ' ότι φαίνεται, όμως και σύμφωνα με τις κατηγορίες των τριών χορευτριών η ίδια δεν σεβάστηκε καθόλου τις ίδιες την περίοδο 2021-2023. Η Lizzo, όσο κι αν προκαλεί εντύπωση σχολίαζε το βάρος των χορευτριών της, υπονοώντας ότι δεν «δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους», επειδή έχουν πάρει «ανεξήγητα» βάρος.

Η τραγουδίστρια, όμως δεν έμεινε εκεί, αφού σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μία χορεύτρια η Lizzo αρχικά τις υποχρέωσε να παρευρεθούν σε ένα sex show σε club στο Amsterdam κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τον περασμένο Φεβρουάριο και στη συνέχεια τις πίεσε, χωρίς τη θέλησή τους να ακουμπάνε τους γυμνούς χορευτές και να κάνουν κι άλλα ανάρμοστα πράγματα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο συγκεκριμένο club. Παράλληλα, φαίνεται πως η ίδια έκανε σχόλια και για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της καθεμίας.

https://www.instagram.com/p/CsW_UHRxWxT/

Παρ' όλα αυτά, η Lizzo και η ομάδα της δεν έχουν δώσει ακόμα κάποια απάντηση για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.