Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με λευκό φόρεμα σε συναυλία με τον Θέμη Σοφό και όλοι ξεχώρισαν αυτή τη φωτό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με λευκό φόρεμα σε συναυλία με τον Θέμη Σοφό και όλοι ξεχώρισαν αυτή τη φωτό
Instagram

«Η δεύτερη φωτό είναι για καρτ ποστάλ», είπαν στην ερωτευμένη παρουσιάστρια. Το λευκό μίνι φόρεμα, τα φλατ σανδάλια και πλάνα από τη βραδιά με φόντο την Πανσέληνο.

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Απολαύσαμε τον Μανόλη Μητσιά και τον Γιώργο Θεοφάνους υπό το φως της Πανσελήνου!». Με αυτή τη λεζάντα και ένα καρουζέλ με πλάνα από τη βραδιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για την παρουσία της στη συναυλία στη Σύρο.

Με φόντο την υπέροχη Πανσέληνο, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Γιώργος Θεοφάνους μάγεψαν το κοινό στο αγαπημένο μας νησί το βράδυ της Τρίτης (1/8). Σε αυτή τη μοναδική βραδιά το «παρών» έδωσαν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους.

Το ζευγάρι το οποίο πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο, βρέθηκε για λίγο στη Σύρο και η Σταματίνα μοιράστηκε κάποια πλάνα στο ισχυρό Instagram της. Φορώντας λευκό μίνι φόρεμα και φλατ σανδάλια, η Σταματίνα επέλεξε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

https://www.instagram.com/p/Cva7sZ6KmUP/

Στο καρουζέλ της βραδιάς, οι followers ξεχώρισαν τη δεύτερη φωτογραφία στην οποία η Σταματίνα ποζάρει με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή.png

Μάλιστα, στο εν λόγω πλάνο απεικονίζεται διακριτικά και ο γιος τους Γιάννης- Εφραίμ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ένας μεγάλος έρωτας

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε 12 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη- Εφραίμ. Για την 40χρονη παρουσιάστρια, ο γνωστός δικηγόρος είναι σύντροφος, συνοδοιπόρος και ένας υπέροχος μπαμπάς για τα αγγελούδια τους.

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX/

Η ίδια, έχει πει για εκείνον σε συνέντευξή της πριν από λίγα χρόνια στο περιοδικό Celebrity:

«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα "αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ". Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

Όπως είναι γνωστό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ευθύνονται για τη γνωριμία του ζευγαριού: «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα».

Όπως επίσης είναι γνωστό, η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους.

Η Σταματίνα έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Νάγια, το Μάιο του 2013, ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη τους, Μαίρη, και το 2018 γεννήθηκε ο γιος τους Γιάννης- Εφραίμ.

Κάποιες από τις υπέροχες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού