Η Ταμίλα Κουλίεβα στην πιο summer πόζα της στέλνει μήνυμα στα Ρώσικα για το φετινό καλοκαίρι

Η Ταμίλα Κουλίεβα στην πιο summer πόζα της στέλνει μήνυμα στα Ρώσικα για το φετινό καλοκαίρι

Το ιδιαίτερο μήνυμα στα Ρώσικα για τις ομορφιές της χώρας μας και η μεγάλη επιστροφή της Ταμίλας Κουλίεβα στη σειρά Παγιδευμένοι τη δεύτερη σεζόν. 

Φέτος ήταν για μία ακόμη φορά η χρονιά της στα επαγγελματικά και το φετινό καλοκαίρι ήταν απαραίτητη η ξεκούραση για την Ταμίλα Κουλίεβα. Στα 56 της χρόνια όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ποζάρει με μαγιό διανύει την καλύτερη στιγμή της.

https://www.instagram.com/p/CuZB1uUI4nR/

Το μήνυμα στα Ρώσικα για τις ελληνικές παραλίες

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές στην Πλάκα της Νάξου, αλλά έχει φροντίσει να κάνει και ένα μικρό tour μαζί με τους φίλους της για να γνωρίσει καλύτερα το νησί. Κάποια στιγμή εντυπωσιάστηκε μάλιστα και από έναν καλοσυνάτο παππού 91 χρονών, τον οποίο συνάντησε τυχαία και αυτό που κράτησε στην μνήμη της, είναι η θετική του ενέργεια.

https://www.instagram.com/p/CvUzdu9I4EG/

Ενδιάμεσα των περιηγήσεων είχε και κάποια διαλείμματα με επισκέψεις στις πανέμορφες παραλίες της Νάξου. Και εκεί μας χάρισε δύο πόζες της με μαγιό. Οι αναλογίες της όπως θα δεις και όπως παρατήρησαν οι followers της είναι τέλειες. Η ηθοποιός δεν προσέχει απλά τη διατροφή της αλλά γυμνάζεται αρκετά για αυτό και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CvZLpVUoeKq/

Αυτό όμως που μας χαροποίησε ήταν το μήνυμα στα Ρώσικα που είχε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Και διαφήμιζε με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές ομορφιές, στην άλλη της πατρίδα, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε: «Ένας μήνας ξεκούρασης, ένας μήνας χαράς και αγάπης. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τα ελληνικά νησιά».

Η Ταμίλα Κουλίεβα στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αθήνα και ευθύς αμέσως θα βρεθεί για γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Παγιδευμένοι», στον εμβληματικό της ρόλο ως Υβόννη , ο οποίος με την εξέλιξή του στα τελευταία επεισόδια έκανε το κοινό να τη λατρέψει ακόμη περισσότερο.

Δάκρυα για τον γάμο στους Παγιδευμένους και ύμνοι από το Twitter για την Ταμίλα Κουλίεβα

Θα την δούμε για κάποια επεισόδια με το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει στη ζωή της, αλλά θα δούμε παράλληλα και τον μεγαλοδικηγόρο Χατζή να βιώνει τις χειρότερες στιγμές του. Αρχικά φυλακισμένος, στη συνέχεια αδύναμος και φτωχός. Η δίκαια τιμωρία για την περίπτωσή του.

https://www.instagram.com/p/Cu0VV6zISP5/