Η μητέρα του Burak Hakki γνώρισε την Ταμίλα Κουλίεβα και της έκανε spoiler για τους «Παγιδευμένους»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μητέρα του Burak Hakki γνώρισε την Ταμίλα Κουλίεβα και της έκανε spoiler για τους «Παγιδευμένους»

Το reunion του Burak Hakki με την Ταμίλα Κουλίεβα και το spoiler για τους «Παγιδευμένους».

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη για ένα μικρό reunion με φίλους της που κατοικούν εκεί αλλά και με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki.

345115265_906450970647601_8810959648432004827_n.jpg

Εκεί η ηθοποιός γνώρισε και την μητέρα του Burak Hakki, η οποία όπως είπε μάλιστα με χιούμορ της έκανε και spoiler για την σειρά «Παγιδευμένοι», αφού η σειρά βασίζεται σε αντίστοιχη που παίζεται στην Τουρκία με πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή την περίοδο.

https://www.instagram.com/p/Cry8S0YIUuh

Η γνωριμία με τον Burak Hakki

Ο Burak Hakki και η Ταμίλα Κουλίεβα είχαν βρεθεί καλλιτεχνικά στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021 και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, που αφορούσε στην καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

mimi-denisi-2.jpg

Αυτή την περίοδο και οι δύο βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη αφού ο Burak Hakki πρωταγωνιστεί στην ελληνοτουρκική σειρά «Η Γέφυρα» που προβάλλεται από την συχνότητα του ANT1 ενώ την Ταμίλα Κουλίεβα απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού «Παγιδευμένοι» .

unknown_301164989_600649841711386_5893442662294555298_n.jpg

Η αγάπη για την Ελλάδα

Η αγάπη του Τούρκου ηθοποιού για την Ελλάδα είναι πολύ γνωστή. Ο Burak Hakki πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, επιλέγει την χώρα μας τόσο για τα τοπία της όσο και για το ότι όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του «νιώθει άνετα» κάθε φορά που βρίσκεται εδώ. Παράλληλα, έχει αναπτύξει και πολλές φιλίες.

Η σχέση του, βέβαια με την χώρα μας φαίνεται πως είναι καρμική αφού ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως ο μπαμπάς του είναι από την Κομοτηνή και μιλάει Ελληνικά ενώ η γιαγιά του είναι από τη Λαμία.

burak hakki.jpg

Μάλιστα, ύστερα από το τραγικό συμβάν με τον σεισμό που έγινε στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2023, ο ηθοποιός θέλησε σε συνέντευξή του να ευχαριστήσει θερμά τους Έλληνες διασώστες και το ελληνικό κράτος για την βοήθεια που παρείχαν στην χώρα του.

Το ελληνικό κοινό, ωστόσο γνώρισε τον Burak Hakki αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στην τούρκικη σειρά «Κισμέτ» που προβλήθηκε πριν περίπου 13 χρόνια, επίσης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και από την σχέση του με την Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του GNTM.

Τα σύνορα της αγάπης: Το τρυφερό μήνυμα του Burak Hakki για την Χαρά Παππά του GNTM

Η σχέση του Burak με την Χαρά Παππά

Η σχέση του Burak Hakki με την Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή, ύστερα από την συμμετοχή του μοντέλου στον 2ο κύκλο του GNTM. Οι δυο τους είχαν σχέση περίπου 4 χρόνια ενώ χώρισαν το 2020, παρότι υπήρχαν φήμες για το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

burak_hakki_xara_pappa.jpg

Παρ' όλα αυτά οι σχέσεις τους είναι καλές ενώ ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε μιλήσει με πολύ γλυκά λόγια για εκείνη λέγοντας:

«Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή».

Οι δυο τους έχουν πλέον προχωρήσει στην ζωή τους, με τον Τούρκο ηθοποιό να φημολογείται πως έχει σχέση με μια κοκκινομάλλα συμπατριώτισσά του ενώ η Χαρά Παππά βρίσκεται σε σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη, για τον οποίο σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».

χαρα παππα.jpg