Δάκρυα για τον γάμο στους Παγιδευμένους και ύμνοι από το Twitter για την Ταμίλα Κουλίεβα

Κατερίνα Μπούσιου
Δάκρυα για τον γάμο στους Παγιδευμένους και ύμνοι από το Twitter για την Ταμίλα Κουλίεβα

«Γιατί Άννα σκότωσες τον Δημήτρη;» Μέχρι και δικό της hashtag απέκτησε η Ταμίλα Κουλίεβα στο Twitter με ρεκόρ σχολίων για μία ακόμη φορά. Οι Παγιδευμένοι έκλεισαν με συγκίνηση, αγωνία και δικαίωση. 

Για μία ακόμη φορά η σειρά Παγιδευμένοι έκανε ρεκόρ σχολίων στο Twitter δείχνοντας τη δυναμική που έχει στα social media. Εκτός όμως από τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η μεγάλη ηρωΐδα του επεισοδίου ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα ως Υβόννη. Το Twitter όμως έμεινε με την αγωνία για τη δεύτερη σεζόν και με τη σύλληψη της Άννας και την ατάκα φωτιά που είπε ο Πέτρος Λαγούτης: «Γιατί Άννα σκότωσες τον Δημήτρη;»

fonospagidevmenoi.jpg

Η σειρά της χρονιάς με το καλύτερο φινάλε

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη το φινάλε όλων των σειρών μυθοπλασίας, αλλά δύσκολα μπορεί κάποια να συναγωνιστεί το χθεσινό φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι, η οποία στηρίζεται στην τούρκικη και βραβευμένη σειρά Yargi. Αριστουργηματικό σεναριακά, υποκριτικά και σκηνοθετικά από τη Βίκυ Μανώλη.

Τα πρώτα πλάνα του γάμου στους Παγιδευμένους και το εντυπωσιακό νυφικό της Άννας

Εκτός από τον γάμο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ , ως Άννας και Δημήτρη, η αποκάλυψη των παρανομιών του μεγαλοδικηγόρου Χατζή ήταν το κεντρικό θέμα. Η σύζυγός του Υβόννη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη και για αυτό το λόγο η Ταμίλα Κουλίεβα έγινε χθες το βράδυ η ηρωίδα του Twitter.

https://www.instagram.com/p/CsYjO2qIEXC/

Ακόμη και την ώρα που εκείνος κατέστρεφε τα στοιχεία, εκείνη έδωσε ρεσιτάλ με την κλοπή εγγράφων και την δήθεν λιποθυμία σε συννενόηση με την Άννα, ενώ στη συνέχεια η κατάρρευσή του στην ανάκριση ήταν εξαιρετικά σκηνοθετημένη. Χωρίς ήχο. Η Κουλίεβα έσπασε κάθε ρεκόρ και απέκτησε και δικό της hashtag.

Φυσικά από χθες έγιναν πια ζευγάρι, ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Όπως φημολογείται ότι είναι και στη ζωή. Το πρώτο τους φιλί είναι γεγονός και μάλιστα έδωσαν το παρών και επίσημα μαζί στον γάμο του Δημήτρη και της Άννας.

kimonas.jpg

Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το ειδύλλιο στη δεύτερη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CuSaNAuraBk/

Η οποία αναμένεται πιο ανατρεπτική και από τη φετινή. Με το ερώτημα του Ανδρέα στην Άννα λέγοντας: «Γιατί σκότωσες τον Δημήτρη Άννα;» έκλεισε δραματικά η πρώτη σεζόν και μόνο για να δούμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα αξίζει η επόμενη χρονιά.

https://www.instagram.com/reel/CuP_F7xABhd/