Η Sofia Vergara μπορεί να χώρισε με τον Joe Manganiello αλλά έκανε την πιο ωραία παραχώρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Sofia Vergara μπορεί να χώρισε με τον Joe Manganiello αλλά έκανε την πιο ωραία παραχώρηση

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello μετά από 7 χρόνια γάμου χώρισαν αλλά εκείνη παρ' όλα αυτά έκανε το πιο ωραίο «δώρο» στον πρώην σύζυγό της.

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους στις 17 Ιουλίου. Οι φήμες για τον χωρισμό τους ήδη είχαν αρχίσει να αυξάνονται όταν οι δυο τους αποφάσισαν να μιλήσουν στην Page Six επιβεβαιώνοντάς τες. Όπως είπαν τότε χαρακτηριστικά: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς διανύουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

sofiavergara_316700103_442893801339772_282806220875194132_n.jpg

Το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου - χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί - αυτός ήταν και ένας λόγος που τους ώθησε να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Η 51 ηθοποιός του Modern Family και κριτής του America's Got Talent, έχει έναν γιο, τον 31χρονο Manolo, τον οποίο απέκτησε στα 19 της από τον γάμο της με τον Joe Gonzalez, με τον οποία βρισκόταν σε σχέση όσο ήταν στο σχολείο και στην Κολομβία. Ύστερα, οι δυο τους χώρισαν και η Sofia Vergara μετανάστευσε με τον γιο της στις ΗΠΑ.

Τα γενέθλια στην Ιταλία

Οι φήμες για τον χωρισμό των δύο ηθοποιών ξεκίνησαν να γίνονται πιο έντονες μετά τα γενέθλια της Sofia Vergara, τα οποία η ηθοποιός γιόρτασε μόνο με φίλους της στην Ιταλία χωρίς τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/reel/Cuib0HGt1Cc/

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram της από το ταξίδι της οι followers της έψαχναν να δουν τον Joe Manganiello ενώ η «ξερή» ευχή του σε εκείνη με ένα απλό «χρόνια πολλά» πάνω σε μια παλιά τους φωτογραφία, έκανε τις φήμες για τον χωρισμό όλο και πιο αληθινές.

Το «δώρο» της Sofia στον Joe

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην Page Six, η Sofia Vergara παραχώρησε στον πρώην σύζυγό της τη σκυλίτσα που είχαν αποκτήσει όσο ήταν μαζί, την Bubbles. H ηθοποιός αν και αγαπάει και η ίδια την Bubbles - αφού ήταν αυτή που την υιοθέτησε πριν από 2 χρόνια - αναγνωρίζει ότι έχει δεθεί πιο πολύ με τον Joe Manganiello και πως θα είναι πιο ευτυχισμένη κοντά του.

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται έτσι να έχει διατηρήσει καλές σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό του, με τη Sofia Vergara να επιλέγει να μην πάνε στα δικαστήρια για την γλυκιά Bubbles, παρότι για την πολιτεία της California τα κατοικίδια θεωρούνται «προσωπική ιδιοκτησία» όταν τα ζευγάρια διαιρούν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Μετά την ψήφιση ενός νέου νόμου, βέβαια το 2019, οι δικαστές που προεδρεύουν στα διαζύγια μπορούν να λάβουν υπόψη το βέλτιστο συμφέρον της ευημερίας του κατοικίδιου ζώου και μπορούν να συνάψουν συμφωνίες κοινής επιμέλειας κατά την κρίση τους.

Ο Joe Manganiello σύμφωνα με την πηγή της Page Six φαίνεται να νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στην πρώην σύζυγό του, ωστόσο ούτε ο ίδιος ούτε η ηθοποιός και το περιβάλλον τους έκαναν κάποιιο σχόλιο για την επιβεβαίωση όλων αυτών.