Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Καβογιάννη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε να έχει κανείς και την έκπληξη που έκαναν στην Ευδοκία Ρουμελιώτη τη ζηλέψαμε και εμείς.

Στις Μηλιές εκεί που έχουν το εξοχικό τους η Μαρία Καβογιάννη αλλά και ο γείτονας της Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενηθεί η μισή showbiz. Φέτος στην παρέα τους είναι και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την οικογένειά της. Και λόγω των γενεθλίων της, της ετοίμασαν έκπληξη παραδοσιακή και πάρτι σε δημόσιο χώρο.

https://www.instagram.com/p/CvSgWt3I2sm/

«Να μεγαλώνεις όμορφα Ευδοκία και με αυτούς τους φίλους»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους Δημήτρη, βρίσκονται για διακοπές στο Πήλιο και απ' ότι καταλάβαμε ως καλεσμένoι της Μαρίας Καβογιάννη, αφού φέτος συνεργάστηκαν και στη σειρά «Ζωή» στον ΑΝΤ1+.

Είναι γνωστό πως η Μαρία φιλοξενεί στις Μηλιές όλους τους φίλους της. Και μάλιστα αυτές τις μέρες έχει μαζί της και αρκετούς από τον Maestro, όπως την Κλέλια Ανδριολάτου και τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

kavogianni.jpg

Η Ευδοκία χθες είχε τα γενέθλιά της και η Μαρία Καβογιάννη μαζί με την κόρη της Αντέλα, τον σύζυγό της αλλά και τον καλό της φίλο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζη, αποφάσισαν να της κάνουν έκπληξη. Παραδοσιακή και μελωδική. Με τη συνοδεία κλαρίνου, ο Βασίλης κράτησε την τούρτα ενώ όλοι της τραγούδησαν το τραγούδι γενεθλίων σε σκοπό δημοτικό.

Όπως θα άκουσες και στο βίντεο ο Βασίλης και η υπόλοιπη παρέα, είχαν πάρει την απόφαση να κάνουν στη συνέχεια, το πάρτι στην πλατεία του χωριού. Εκεί βέβαια που διατηρεί ένα καφέ εδώ και πολλά χρόνια και η Τάνια Τσανακλίδου που είναι φίλη της Μαρίας και του Βασίλη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία έκλεισε τα 45 της χρόνια έδωσε και μία ευχή στον εαυτό της λέγοντας πως το σπουδαιότερο είναι να μεγαλώνεις γιατί αυτή είναι η ομορφιά. Και εκείνη τα έχει καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CvdAshLLxYx/

Και εσωτερικά και εξωτερικά μεγαλώνει ωραία.