Στη δημόσια ευχή της Αφροδίτης Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκανε την κορυφαία δήλωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη δημόσια ευχή της Αφροδίτης Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκανε την κορυφαία δήλωση

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει τα γενέθλιά του και η Αφροδίτη Λιάντου του ευχήθηκε με μια αδημοσίευτη φωτογραφία τους.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζουν έναν έρωτα βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της ελιάς», όπου εκείνος έπαιζε τον ρόλο του Aλέξη κι εκείνη της Μυρτάλης. Κι αν η κατάληξή τους στη σειρά ήταν τραγική, αφού η Μυρτάλη δολοφονήθηκε από τον Αλέξη, στην πραγματική ζωή το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα.

Το «αντίο» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην Αφροδίτη Λιάντου με το Twitter να αποθεώνει τον Σκουρλέτη

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m/

H ευχή και το post της Αφροδίτης για τα γενέθλιά του

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Αφροδίτη Λιάντου του ευχήθηκε με μια κοινή τους αδημοσίευτη φωτογραφία από τις περσινές τους καλοκαιρινές διακοπές. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει! Σ’αγαπάω», προσθέτοντας ένα emoji στο σχήμα της καρδιάς κι ένα στο σχήμα του απείρου.

https://www.instagram.com/p/CvekZEaokqK/

Εκείνος της απάντησε με το ίδιο τρυφερό ύφος γράφοντας κάτω από την ανάρτησή της: «Σ' αγαπάω και σε ευχαριστώ για όλα», προσθέτοντας κι εκείνος τα ίδια emoji.

364417261_6597980480245084_4556886757517558965_n.jpg

Βέβαια, ο ίδιος δεν έμεινε μόνο στην απάντησή του κάτω από την ανάρτησή της, αφού δημοσίευσε αργότερα την ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου στο δικό του προφίλ στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως εκείνη είναι «ο έρωτας της ζωής του».

364540883_1656111804887050_4990585810729148732_n.jpg

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ζουν τον έρωτά τους, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι, άσχετα από την αναγνωρισιμότητά τους. Γι' αυτό δεν θα δεις να «διατυμπανίζουν» τον έρωτά τους στα social media με καθημερινές τους φωτογραφίες και post.

Οι δυο τους προτιμούν να ζουν πρώτα τη στιγμή ενώ δημοσιεύουν κοινές τους φωογραφίες όποτε το αισθάνονται. Άλλωστε, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! είχε πει: «Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή», με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να συμπληρώνει: «Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει την σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς: απλά, φυσικά και όμορφα».