Όλοι στα μαύρα: Τα πρώτα πλάνα στη Γη της ελιάς που «φωτογραφίζουν» τον θρήνο για την Μυρτάλη

Κατερίνα Μπούσιου
Όλοι στα μαύρα: Τα πρώτα πλάνα στη Γη της ελιάς που «φωτογραφίζουν» τον θρήνο για την Μυρτάλη

Η κηδεία, οι παρουσίες και οι απουσίες από τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς για την κορυφαία σκηνή της σεζόν. 

Σχεδόν άπαντες παρόντες οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς όπως φαίνεται από τα stories και τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Όλοι οι ηθοποιοί μαυροφορεμένοι και έτοιμοι για τα πιο ιδιαίτερα γυρίσματα στα συγκλονιστικά επεισόδια που θα ακολουθήσουν με την κορύφωση του δράματος μεταξύ της Μυρτάλης και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη.

Πριν από λίγες ώρες οι πρώτες φωτογραφίες από το «μετά» της δολοφονίας βγήκαν στην δημοσιότητα με την οικογένεια Βρετάκου και σύσσωμη την μικρή κοινωνία της Αρεόπολης παρούσα στην κηδεία της Μυρτάλης.

Όλοι στον θρήνο χωρίς την Μαργαρίτα

Το συγκλονιστικότερο επεισόδιο της φετινής σεζόν για τη Γη της ελιάς αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Αλέξης τυφλωμένος από τη ζήλια και προδομένος από την συμπεριφορά και την απόπειρα φυγής της Μυρτάλης στο εξωτερικό την σκοτώνει δίχως να υπολογίσει τις συνέπειες.

Οι πρώτοι που θα αντιληφθούν τη δολοφονία της θα είναι η μητέρα του Μαργαρίτα μαζί με τον Μάνο και την Μαρίνα, οι οποίοι περίμεναν να συνοδεύσουν την Μυρτάλη στο αεροδρόμιο.

https://www.instagram.com/p/CikiAkGILvF

Όπως είχε δηλώσει ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης της Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σε αυτό το επεισόδιο αναμένουμε μία συγκλονιστική ερμηνεία από τη Λυδία Κονιόρδου, όταν αντιληφθεί πως ο γιος της διέπραξε τον φόνο. Και θα τον καταγγείλει άμεσα στην αστυνομία.

Στα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν από το γύρισμα της κηδείας της Μυρτάλης, διακρίνουμε τον Νίκο Γαλανό και την Αντιγόνη Κουλουκάκου από την οικογένεια, αλλά δεν διακρίνουμε την Μαργαρίτα, η οποία ζει το δικό της δράμα με την φυλάκιση του γιου της.

Εδώ βλέπουμε και επίσημα την επιστροφή του Liam Ireland ως Στέφανος, που θα βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους, για το ύστατο αντίο στην πρώην αγαπημένη του.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

gimavra.JPG

Απούσα από τα γυρίσματα (ή τουλάχιστον όχι ορατή στα στιγμιότυπα) η Άντζελα Γκερέκου, η οποία πρόσφατα βρισκόταν στους Αγίους Τόπους για ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/Cr1DhITIde-

Δεν είναι μόνο αυτό το επεισόδιο με τη δολοφονία της Μυρτάλης που θα είναι το μόνο σημαντικό στη σειρά. Αναμένεται και η κορύφωση του ρόλου του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, ο οποίος σύμφωνα και με τα spoilers αφού ομολογήσει όλους τους φόνους που έχει κάνει θα αποφασίσει να γράψει εκείνος το δικό του τέλος με την αυτοκτονία του μέσα στη φυλακή.

Εδώ φαντάζεσαι πως θα έχουμε μία ακόμη υποκριτική κορύφωση από τη Λυδία Κονιόρδου ως Μαργαρίτα.

Δες και στη photo gallery που ακολουθεί πλάνα από το συγκεκριμένο γύρισμα.