Στην περίπτωση Σκουρλέτη και Λιάντου ο έρωτας & η τραγωδία πάνε μαζί: Το κοινό Πάσχα και ο επίλογος

Στην περίπτωση Σκουρλέτη και Λιάντου ο έρωτας & η τραγωδία πάνε μαζί: Το κοινό Πάσχα και ο επίλογος

Ο Αλέξης βάζει στόχο να σκοτώσει την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς όταν αντιλαμβάνεται πως του λέει ψέματα. 

Δεν έχουν πια λόγο να κρύβονται και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης με την Αφροδίτη Λιάντου μας έδειξαν για πρώτη φορά μία τρυφερή κοινή τους πόζα που δεν αφήνει αμφιβολία πως είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Οι κοινές διακοπές του Πάσχα στην Ερμιόνη έγιναν λίγες μέρες πριν ολοκληρώσουν και οι δύο τα γυρίσματα για τη Γη της ελιάς. Ο επίλογος θα είναι τραγικός και θα ξεκινήσει οσονούπω με έναν προειδοποιητικό ξυλοδαρμό.

Το τρυφερό πασχαλινό ενσταντανέ και τα σχόλια των φανς

Αλέξανδρος Σκουρλέτης και Αφροδίτη Λιάντου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη Γη της ελιάς, υποδυόμενοι το ζευγάρι. Διακριτικά μας παρουσίασαν τη σχέση τους δίχως πολλές δηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις. Η πρώτη ανάρτησή τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με την παρέα τους.

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Μία τρυφερή τους πόζα όμως, όπου εκείνος την αγκαλιάζει και τη φιλά στο μάγουλο και εκείνη γέρνει γλυκά πάνω του, από τις πρόσφατες διακοπές τους στην Ερμιόνη, μας δείχνει ξεκάθαρα τον έρωτά τους.

skourletis_liadou.jpg

Οι φανς αλλά και οι κοινοί τους φίλοι επικρότησαν την εικόνα και ευχήθηκαν τα καλύτερα στο πανέμορφο ζευγάρι, ενώ οι δυό τους...αλληλοθαυμάστηκαν με emoticons και καρδούλες ως σχόλια.

skourletis_insta.JPG

Που αφορούσαν ωστόσο την πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού, ημίγυμνος φορώντας το μαγιό του και το καλογυμνασμένο σώμα του σε πρώτο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/CrLN3sOooyN

Μιλήσαμε για τα ευχάριστα, όμως στη Γη της ελιάς και λόγω του ρόλου τους, τους περιμένουν τα χειρότερα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίδραση της Μυρτάλης, όταν κυνικά εκείνος ομολόγησε πως αρχικά είχε σκοτώσει τον πρώην σύντροφό της, τον Νικήτα. Απροκάλυπτα πια της διαφημίζει τις 4 συνολικά δολοφονίες του, θεωρώντας πως την έχει σύμμαχό του.

Εκείνη ψάχνει τρόπους διαφυγής στην Ελβετία, παρακαλεί την Ιουλία και τον Ισίδωρο να αγοράσουν τις μετοχές της χωρίς να τους λέει το λόγο και τορπιλίζει το κοινό τους σχέδιο για το εστιατόριο που ανοίγουν ανταγωνιστικά ως προς τον Χρήστο.

https://www.instagram.com/p/Cq8pBCmtBob

Λίγο όμως πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί ο Αλέξης θα υποπτευθεί την αλλαγή στην κοινή γραμμή πλεύσης. Κάπως έτσι η Μυρτάλη θα ξαναδεί το κακό του προφίλ.

Της ασκεί βία για να την σταματήσει και την ουσία γίνεται όμηρός του. Δεν μπορεί με τίποτε να ξεφύγει και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το σκάσει η νεαρή Βρετάκου από τη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CrBDGe7tykl

Λίγο πριν φτάσουμε στον επίλογο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα οδηγηθούμε στο τραγικό τους τέλος. Δεν θα ζήσουν και αυτό ήδη το γνωρίζουμε.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, πως η Μυρτάλη θα βρει το κουράγιο να τον καταγγείλει στην αστυνομία.