Ρέα Τουτουνζή και Νόνη Δούνια ποζάρουν χωρίς make up και φίλτρα με γκρίζα μαλλιά

Ρέα Τουτουνζή και Νόνη Δούνια ποζάρουν χωρίς make up και φίλτρα με γκρίζα μαλλιά

Η φωτογραφία της Ρέας και της Νόνης Δούνια από τις κοινές τους διακοπές είναι ένα empowerment μήνυμα για όλες τις γυναίκες. 

Δεν είναι μόνο σημαντικό το να συνειδητοποιείς πως μεγαλώνεις, αλλά να χαίρεσαι με τις αλλαγές που αφήνει πάνω σου ο χρόνος. Δύο από τα πιο αγαπημένα μας top models των '90s, η Νόνη Δούνια και η Ρέα Τουτουνζή το καλύτερο παράδειγμα μέσα από τις καλοκαιρινές τους πόζες στις κοινές τους διακοπές και στέλνουν μάλιστα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CuQAPPSIFE7/

«Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου»

Η Ρέα Τουτουνζή και η Νόνη Δούνια είναι δύο από τα κορίτσια των '90s στο εγχώριο modeling, οι οποίες παρέμειναν φίλες ακόμη και όταν η καριέρα τους έληξε στις πασαρέλες και στις φωτογραφίσεις μόδας.

Μοντελικό reunion από τα 90s: Νόνη Δούνια και άλλα supermodels με χαμόγελα στο Ναύπλιο

Εκτός από τη φιλία τους έχουν κοινό τρόπο σκέψης αλλά και κοινό αξιακό κώδικα σε μερικά σημαντικά θέματα. Σε θέματα ηθικής, στο πως και οι δύο χειρίζονται τον χρόνο που περνά, την εμφάνισή τους αλλά και στην αντιμετώπιση του bullying γυναίκας προς γυναίκα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν από τις κοινές τους διακοπές στα Κύθηρα είναι το πρώτο παράδειγμα. No filter needed.

1691067056669-317692574-dounia.jpg

Το δεύτερο ήταν η ανάρτηση που έκανε η Ρέα στο προφίλ της στο Instagram και το μήνυμά της: «Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Και μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό», λέει η Ρέα χωρίς φίλτρα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της, φυσικά γκρίζα.

https://www.instagram.com/p/CveweSEob7Y/

Το τρίτο και κυριότερο ήτα όταν πριν από μερικές εβδομάδες είχε απαντήσει με δυναμικό τρόπο η Ρέα στα μηνύματα που έλαβε από κάποιες γυναίκες, γιατί άφησε τον εαυτό της να ωριμάσει με αυτό τον τρόπο και χωρίς να βάφει τα μαλλιά της. Η απάντησή της, ήταν αποστομωτική: «Είμαι περήφανη για την ηλικία μου! 49 έφτασα και είμαι περήφανη για το χρώμα των μαλλιών μου που ασπρίζει και είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, είμαι περήφανη που το δέρμα και το σώμα μου μέσα κι έξω αλλάζει, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω το δώρο της ζωής! Κι αυτό σημαίνει πως είμαι ακόμα εδώ και θα το ευχαριστηθώ και θα το ζήσω όπως θέλω κι επιλέγω εγώ, για πάρτη μου. Δε συνηθίζω να απαντάω, είναι όμως ένα θέμα πλέον που πρέπει να πάψει γιατί αυτό το είδος bullying συμβαίνει μόνο στις γυναίκες. Και τις περισσότερες φορές από γυναίκες, που το θεωρώ άθλιο».

https://www.instagram.com/p/CtT9F3gIncQ/

Και η Νόνη Δούνια συνεχίζει αυτές τις ημέρες να ποζάρει δίχως ίχνος φίλτρου, δείχνοντάς μας το πόσο όμορφα ωριμάζει και πόσο της αρέσει.

https://www.instagram.com/p/CvZH31EIf-t/