Η Δήμητρα Ματσούκα από τη Γωγώ στη Νέλλα: Η μεταμόρφωση της αλλά και η αποχή από τα social media

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δήμητρα Ματσούκα από τη Γωγώ στη Νέλλα: Η μεταμόρφωση της αλλά και η αποχή από τα social media

Από τους «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» στις «Ψυχοκόρες». Η αλλαγμένη Δήμητρα Ματσούκα στην πιο ώριμη στιγμή της.  

Και όμως έχουν περάσει 30 χρόνια από το ντεμπούτο της Δήμητρας Ματσούκα στην τηλεόραση με το «Τμήμα Ηθών» και 24 χρόνια από το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» που την έκανε πασίγνωστη στο κοινό, στον ρόλο της ως Γωγώ. Σε λίγο καιρό θα δούμε όμως τη μεταμόρφωσή της ως Νέλλα Κοτρώτση στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες». Αλλά δεν είναι η μόνη αλλαγή που έκανε η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες.

https://www.instagram.com/p/Cfi8zafLge3/

Η αποχή από τα social media, η αδυναμία στον ανιψιό της και το «χρέος» στην αδελφή της

Στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» που έχει γράψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης, η Δήμητρα Ματσούκα φέτος το καλοκαίρι θα σου θυμίσει αρκετά τη Γωγώ από το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Με αυτή την σέξι αφέλεια που την έκανε πασίγνωστη και της άνοιξε νέους δρόμους στην καριέρα της. Ο τρόπος όμως που το διαχειρίζεται υποκριτικά, είναι αυτοσαρκαστικός.

Γιατί η Δήμητρα Ματσούκα, δεν είναι πια εκείνο το κορίτσι. Και δεν θέλει να είναι στα 49 της χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CXqflZ5N2pZ/

Σε λίγες εβδομάδες, στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1+ θα την δεις στην υποκριτική και οπτική της μεταμόρφωση.

Στον ρόλο της Νέλλας Κοτρώτση και τηλεοπτικής συζύγου του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Είναι μία γυναίκα ψυχολογικά ασταθής, νάρκισσος, άπιστη και εκδικητική με όλους. Κυρίως με την ψυχοκόρη του σπιτιού. Μένει να δούμε πως σε δεύτερο επίπεδο θα βγει στην επιφάνεια το πια πραγματικά είναι η ηρωίδα και πόσο θα την επηρεάσουν όσα συμβούν.

matsouka.png

Η Δήμητρα Ματσούκα τους τελευταίους μήνες δεν έχει αλλάξει μόνο επαγγελματικές προτεραιότητες, αλλά και προσωπικές. Το πρώτο παράδειγμα είναι ο τρόπος που πια διαχειρίζεται δημόσια την εικόνα της. Σπάνια πια κάνει αναρτήσεις στο Instagram με την τελευταία να είναι τον περασμένο Οκτώβριο. Είναι πιο επιλεκτική.

Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε νονά όμως όλοι σχολίασαν το μπλε φόρεμα και την ομοιότητα με την αδερφή της

https://www.instagram.com/p/CjYLz86Nhwc/

Στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις είναι όμως το αντίθετο. Πιο εξωστρεφής και καθόλου φειδωλή. Δεν έχει τίποτε να κρύψει, τίποτε να φοβηθεί, ούτε την ενοχλεί το να κριθεί. Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις αφού μίλησε για το διαζύγιο των γονιών της, τον απόντα πατέρα αλλά συνάμα τρυφερό και συμπαραστάτη στα όνειρά της, μίλησε για μία ακόμη φορά για την μικρότερη κατά έξι χρόνια αδελφή της Μαρία, στην οποία έχει αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CN2pYIxpfeX/

Και όπως είπε στην εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ και στον Τάσο Τρύφωνος: «Εγώ είμαι το μεσαίο παιδί με τον αδελφό μου να είναι από τον πρώτο γάμο της μαμάς μου και να έχουμε μεγαλώσει μαζί βέβαια. Ήμουν πάντα πάρα πολύ υπεύθυνη σε ό,τι αφορά στην αδελφή μου. Έχουμε έξι χρόνια διαφορά που είναι σημαντικά χωρίς αμφιβολία και πάντα αισθανόμουν ότι έχω χρέος απέναντι στην αδελφή μου. Τώρα έχει γίνει μητέρα και το παίζω εγώ η μικρή της οικογένειας».

Ο ανιψιός της Ραφαήλ και γιος της αδελφής της είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αδυναμία της και επίσης την έχει αλλάξει: «Ένιωσα τεράστια συγκίνηση όταν τον είδα. Είναι ένα θαύμα, το θαύμα της αθωότητας. Έχω ήδη οργανώσει το κομμάτι των δραστηριοτήτων όταν το παιδί μεγαλώσει και των μελλοντικών του σπουδών. Οπωσδήποτε μουσική, πιάνο ιδανικά, κολυμβητήριο και τώρα σκέφτομαι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πρέπει να πάει, σε ποια χώρα... Είμαι σε αυτή τη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί», όπως έχει δηλώσει.

Η σειρά «Ψυχοκόρες» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ τον Σεπτέμβριο, ενώ λίγους μήνες μετά, θα τη δούμε και στον ΑΝΤ1.