Η Ήβη Αδάμου φωτογράφισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη με την Ανατολή στο ηλιοβασίλεμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ήβη Αδάμου φωτογράφισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη με την Ανατολή στο ηλιοβασίλεμα

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης περνούν ξέγνοιαστες διακοπές με την μικρή Ανατολή κι οι οικογενειακές τους φωτογραφίες είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις στο feed σου.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει και μια κόρη, τη μικρή Ανατολή, η οποία είναι σήμερα 5 χρονών.

Το ζευγάρι σε μια ανάπαυλα από τις καλοκαιρινές του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές του μαζί με την μικρή Ανατολή.

Η Ήβη Αδάμου, μάλιστα, τράβηξε την πιο ωραία φωτογραφία του Μιχάλη Κουϊνέλη με την Ανατολή στο ηλιοβασίλεμα γράφοντας στην ανάρτησή της πως οι δυο τους είναι «ολόκληρος ο κόσμος της».

364800805_811082883951069_6621175619642823410_n.jpg

Βέβαια, τα βλέμματα τράβηξε από την ίδια μέρα το look της μικρής Ανατολής, το οποίο ήταν το ίδιο ακριβώς με τη μαμά της, όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση που έκανε η Ήβη Αδάμου στο Instagram της.

Φυσικά τα likes ήταν πολλά ενώ όλοι είπαν πως μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Μιχάλη των Stavento με την Ήβη

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μπορεί να μετρούν περίπου 10 χρόνια μαζί, ωστόσο η αποκάλυψη για το πώς ερωτεύθηκαν κι έγιναν ζευγάρι ήρθε από εκείνον μέσα από ένα καλοκαιρινό event που παρευρέθηκαν οι δυο τους.

«Γνωριστήκαμε όταν η Ήβη ήταν στο X-Factor. Έπρεπε τότε να κάνω ένα πρόγραμμα με τα κορίτσια που συμμετείχαν και ήταν εκεί. Τότε ήταν 16 ετών» ξεκίνησε να λέει ο Μιχάλης Κουϊνέλης με την Ήβη Αδάμου να συμπληρώνει πως μετά από δύο χρόνια ξανασυναντήθηκαν λέγοντας: «Στη συνέχεια ξαναβρεθήκαμε όταν πέρασα στην Πάντειο, σπούδαζα και δούλευα μαζί όταν κάναμε το τραγούδι το «Σαν έρθει η μέρα» όπου κάναμε και περιοδεία με την παρουσία του μπαμπά μου, που ήταν κέρβερος τότε. Ξαναβρεθήκαμε τότε στο δεύτερο τραγούδι που μου έγραψε» και κάπως έτσι οι δυο τους ερωτεύθηκαν.

Ωστόσο, ο Μιχάλης των Stavento αποκάλυψε ποιο ήταν το κομβικό σημείο για να φουντώσει ο έρωτας μεταξύ τους: ««Με φώναξε τότε η Ήβη να την βοηθήσω στη μετακόμιση. Στο δεύτερο τραγούδι που έγραψα, τότε βγήκε η σπίθα. Δεν ήταν το πρόβλημα όταν ήταν η Ήβη μικρή, το πρόβλημα ήταν ότι εγώ ήμουν μεγάλος. Πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα».

https://www.instagram.com/reel/CrJWlt5IaQE/