Η Βασιλική Μιλλούση απάντησε έξυπνα στο αγενές και πέρα από κάθε λογική σχόλιο που δέχθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βασιλική Μιλλούση απάντησε έξυπνα στο αγενές και πέρα από κάθε λογική σχόλιο που δέχθηκε

Αυτό που της έγραψε μία follower ξεπερνά την έννοια του body shaming, αλλά η Βασιλική Μιλλούση απάντησε έτσι όπως έπρεπε 

Η οικογένεια Πετρούνια ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, σε ένα μικρό διάλειμμα του Λευτέρη από την προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Μία όμως φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του με φόντο το όμορφο λιμάνι του νησιού στο οποίο βρίσκονται, έφερε ένα απρεπές σχόλιο από μία follower, κάνοντας τη Βασιλική Μιλλούση να αντιδράσει. Έξυπνα και χωρίς εμπάθεια, όπως το σχόλιο που έλαβε.

https://www.instagram.com/p/Cu-F34zsokY/

«Εμείς τους αγαπάμε. Εσείς;»

Μακριά από τη Βασιλική και τις δύο γλυκύτατες κόρες τους, τη Λένια και τη Σοφία, βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες ο ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας . Προετοιμάζεται εντατικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που ξεκινά στη Βουδαπέστη στις 19 Αυγούστου, φιλοδοξώντας για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο. Για αυτό και ζήτησε από όσους τον ακολουθούν στα social media και έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους, να κάνουν μία βουτιά και για εκείνον.

https://www.instagram.com/reel/CvZl98wo0gS/

Όμως πριν από λίγες ώρες έκανε ένα διάλειμμα για να βρεθεί κοντά στις γυναίκες της ζωής του. Και τι πιο γλυκό, τρυφερό και συνάμα ρομαντικό, από το να φωτογραφηθεί το ζευγάρι με φόντο το λιμάνι του νησιού στο οποίο βρίσκονται.

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση είναι η καλύτερη βοηθός της στην γυμναστική και στην κουζίνα της

1691140176500-483034326-millousi_petrounias.jpg

Η σχετική ανάρτηση έφερε πολύ όμορφα σχόλια από τους φανς τους, για το φως και τη θετική ενέργεια που εξέπεμπαν. Εκτός από μία θλιβερή εξαίρεση.

https://www.instagram.com/p/Cvapr7br5DU/

Μία follower έγραψε το ακατανόητο σχόλιο: «Κοντορεβυθούληδες». Με τη Βασιλική να απαντά αυτόματα και με έξυπνο τρόπο στην αγένεια. «Εμείς τους αγαπάμε. Εσείς;»

millousi.jpg

Δεν μιλάμε απλά για body shaming σε αυτή την περίπτωση. Αλλά για κακεντρέχεια, προσβολή, απέναντι σε δύο νέα παιδιά που έχουν παλέψει σκληρά στη ζωή τους, έχουν αφοσιωθεί στον αθλητισμό και μας έχουν κάνει περήφανους παγκοσμίως. Για δύο παιδιά που αγαπάμε για το ήθος τους, το φως τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Και τα οποία αγαπήσαμε λίγο παραπάνω σήμερα, για τον αξιοπρεπή τρόπο που απαντούν στις επιθέσεις που δέχονται.