Lord of the rings: Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε και πάλι χρυσός και στο Twitter έστησαν πάρτυ

Κατερίνα Μπούσιου
Lord of the rings: Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε και πάλι χρυσός και στο Twitter έστησαν πάρτυ

 (AP Photo/Pavel Golovkin)

Στο υψηλότερο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης μας και οι πρώτες ευχές ήρθαν από τα κορίτσια του, την σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους. 

Είναι μαχητής, είναι γίγαντας, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας που πάντα μας κάνει περήφανους και είναι ο άρχοντας των κρίκων ένας χαρακτηρισμός που παγκόσμια τον ακολουθεί από τους συναθλητές του και τους θαυμαστές του.

Ο Λευτέρης πριν από λίγη ώρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής «Turnier der Meister» στην πόλη Κότμπους της Γερμανίας και τα social media γέμισαν με μηνύματα αποθέωσης.

https://www.instagram.com/p/CpDg0dtrh0b

Η αγωνία της συζύγου του και το γούρι του

Μετά από μία πενταετία που είχε αρκετές δυσκολίες για τον Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια, με τραυματισμούς, χειρουργεία, δύσκολη περίοδο αποκατάστασης, με απογοητεύσεις αλλά και αρκετές επανεκκινήσεις, μας έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ανίκητος σε παγκόσμιο επίπεδο στους κρίκους. Κάνοντας μία μαγική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη Κότμπους της Γερμανίας, κέρδισε το χρυσό και το θερμό χειροκρότημα όλων.

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση μαζί με τις δύο τους κόρες, την Λένια και την Σοφία και τον κουμπάρο τους Γιάννη Κρικρή, είχαν στηθεί από νωρίς για να δουν τις αγώνες του και να απολαύσουν την στιγμή που μετά τους 14.966 βαθμούς που συγκέντρωσε ο Λευτέρης, τον είδαν να ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή και συγκινημένος άκουσε τον εθνικό μας ύμνο. Γράφοντας: «Όταν εσύ αγωνίζεσαι, εμείς αγωνιούμε. Περήφανοι πάντα».

Λευτέρης Πετρούνιας: «Είμαι full time μπαμπάς και οι κόρες μου έχουν κληρονομήσει το πείσμα μου»

https://www.instagram.com/p/CpF-0xho31E

Η αγωνία όμως έφερε την χαρά όχι μόνο την δική της αλλά και χιλιάδων Ελλήνων που έστησαν την μικρή δική τους γιορτή με τα σχόλιά τους στο Twitter αποθεώνοντας τον Λευτέρη. Τώρα ο επόμενος του στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.