H Zενεβιέβ έβγαλε την πιο κομψή φωτογραφία με μαγιό στην ανοργάνωτη παραλία που βρέθηκε να κολυμπά

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Zενεβιέβ έβγαλε την πιο κομψή φωτογραφία με μαγιό στην ανοργάνωτη παραλία που βρέθηκε να κολυμπά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την πόζα της με μαγιό για ακόμα μια φορά απέδειξε πως δεν βρέθηκε τυχαία στο GNTM ενώ οι αναλογίες της είναι αντίστοιχες μοντέλου.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν και την συνέχεια του First Dates. Αν και την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, η ίδια έχει αποδείξει πως δεν την τρομάζουν τα διαφορετικά projects, πηγαίνοντας ακόμα και σε διάφορες χώρες τις Ασίας με το Asia Express εξερευνώντας νέους λαούς και παραδόσεις.

Η εντυπωσιακή άφιλτρη εμφάνισή της

Η Ζενεβιέβ έκλεισε τον περασμένο μήνα τα 48 και συνεχίζει να έχει εντυπωσιακές αναλογίες. Δεν μας κάνει εντύπωση, αφού εκείνη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα από τις σπουδές της στον Καναδά, εργάστηκε πέρα από Junior fashion editor και ως μοντέλο, περπατώντας σε αρκετές πασαρέλες.

https://www.instagram.com/p/BLeBAbwg0to/

Η ίδια επέλεξε να βρεθεί σε μια ανοργάνωτη παραλία σήμερα και να απολαύσει το μπάνιο της ενώ δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες με το μαύρο μπικίνι της, που αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι followers της σχολίασαν το πόσο εντυπωσιακή και κομψή έδειχνε σε αυτή την φωτογραφία ενώ πρόσθεσαν στα σχόλιά τους πως φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι ακόμα πιο όμορφη.

Είναι από τις λίγες φορές, αν όχι η πρώτη, που η Ζενεβιέβ δημοσίευσε φωτογραφία της με τέτοιο στυλ μαγιό, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στα social media θα δεις πως παλιότερα επέλεγε κυρίως τα ολόσωμα.

Η κόρη της θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μιχάλη και τη Ροζαλία. Η Ροζαλία που είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και σήμερα είναι 12 χρονών έχει, αν δεις φωτογραφίες της, μια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλός με μαμά τη Ζενεβιέβ.

Η 12χρονη εξελίσσεται σε μικρή fashionista, έχοντας βάψει ακόμα βάψει και τα μαλλιά της κάποια στιγμή μπλε, ενώ περπάτησε και στην πασαρέλα μαζί με τη μαμά της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας μόδας της Αθήνας, για την 31η Athens Xclusive Designers Week, φορώντας δημιουργίες Vassilis Zoulias. Μάλιστα, η Ροζαλία δεν φοβήθηκε να περπατήσει και πάνω σε ψηλά τακούνια.