Η πρόσφατη εμφάνιση της Natalie Portman μπορεί να επιβεβαιώνει αυτό που όλοι περιμέναμε

Η πρόσφατη εμφάνιση της Natalie Portman μπορεί να επιβεβαιώνει αυτό που όλοι περιμέναμε
2023 Invision

Γιατί η Natalie Portman έκανε τέτοια εμφάνιση και τι σημαίνει αυτό για τον γάμο της;

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Angel City Equity Summit στο Σίδνεϊ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Natalie Portman φωτογραφήθηκε χωρίς τη βέρα της, πυροδοτώντας εικασίες για την κατάσταση του γάμου της με τον 11 χρόνια σύζυγό της Benjamin Millepied. Γιατί;

Η Natalie Portman μπορεί κάτι να λέει, μπορεί και όχι

Η εμφάνιση αυτή έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την εμφάνιση ενός δημοσιεύματος στο γαλλικό περιοδικό Voici, το οποίο υποστήριζε την εμπλοκή του Millepied σε εξωσυζυγική σχέση.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές: 17 Celebrities-διάνοιες με το υψηλότερο IQ

Εκείνη την εποχή, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE: "Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη". Η Portman και ο Millepied μοιράζονται δύο παιδιά: τον 12χρονο γιο Aleph και την 6χρονη κόρη Amalia.

Ποια είναι η Camille Étienne;

Η φημολογούμενη ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman, ονομάζεται Camille Étienne και είναι κατά 20 χρόνια μικρότερη του γνωστού χορογράφου, αφού αυτός είναι 45 κι αυτή 25 χρονών. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media ενώ είναι ακτιβίστρια και ασχολείται με την κλιματική αλλαγή και την κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν μας κάνει, επομένως εντύπωση το γεγονός ότι είναι και πολύ καλή φίλη με την πολύ γνωστή υπέρμαχο του περιβάλλοντος Greta Thunberg.

Αυτή είναι η Camille Étienne, η υποτιθέμενη ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman

Η Natalie Portman συνεχίζει

Η 42χρονη ηθοποιός είναι συνιδρύτρια της ομάδας της Εθνικής Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Λίγκας, Angel City FC και βρέθηκε στο Σίδνεϊ για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της ομάδας, το Angel City Equity House.

Το πρόγραμμα, που διαρκεί μια εβδομάδα, έχει ως στόχο την προώθηση της ισότητας των αμοιβών των δύο φύλων και την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου και των σχετικών θεμάτων. Στη Σύνοδο Κορυφής για την ισότητα, που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτίριο της Όπερας του Σίδνεϊ, συμμετείχε η Portman μαζί με τις συνιδρύτριες Julie Uhrman και Kara Nortman, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες από τους κλάδους του αθλητισμού, της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και των επιχειρήσεων.

Ενώ ο εκπρόσωπος της Natalie Portman δεν έχει ακόμη απαντήσει σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα, η Παρασκευή ήταν μια σημαντική ημέρα για την Portman και τον Millepied, καθώς γιόρτασαν την 11η επέτειο γάμου.

Να σημειώσουμε επίσης πως καθώς η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία συνδιοργανώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA το 2023, δύο παίκτριες που εκπροσωπούν τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Julie Ertz και η Alyssa Thompson, ανήκουν επίσης στην Angel City FC.

Στον επαγγελματικό τομέα, η τελευταία ταινία της Portman, "May December", έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο. Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο, θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο και μετέπειτα θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix.

Αν και η απουσία βέρα έχει τροφοδοτήσει τις υποψίες, οι θαυμαστές της ταλαντούχας ηθοποιού ελπίζουν ότι το ζευγάρι θα βρει τρόπο να λύσει τις διαφορές του και να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη. Η κατάσταση είναι αναμφίβολα μια ιδιωτική υπόθεση και θέλουμε να πιστεύουμε πως η Natalie Portman έχει την υποστήριξη των φίλων της και της οικογένειά της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.