Γιατί άλλαξε ολοκληρωτικά η σχέση της Jessica Chastain με τον Oscar Isaac

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Γιατί άλλαξε ολοκληρωτικά η σχέση της Jessica Chastain με τον Oscar Isaac
Invision

Η Jessica Chastain μιλάει ανοιχτά για τη φιλία της με τον Oscar Isaac και πώς αυτή άλλαξε μετά την ερωτική τηλεοπτική τους σειρά.

Μπορεί να ήταν δύο πολύ καλή φίλοι, αλλά μετά το "Scenes from a Marriage", η σχέση τους δεν ήταν ποτέ ίδια. Η Jessica Chastain μιλάει για τη φιλία της με τον Oscar Isaac.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια συνεργασία; Την Jessica Chastain απ' ό,τι φαίνεται, αρκετά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Little Gold Men του Vanity Fair, η καταξιωμένη ηθοποιός Jessica Chastain μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της μίνι σειράς του HBO, "Scenes from a Marriage", και πώς αυτή επηρέασε τη μακροχρόνια φιλία της με τον συμπρωταγωνιστή της Oscar Isaac.

Ο 2ος κύκλος του «The Bear» ανεβάζει το επίπεδο και όχι μόνο στην κουζίνα του

Η 46χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με ειλικρίνεια ότι η συναισθηματική ένταση που απαιτούσε ο ρόλος της στη σειρά έκανε την εμπειρία πολύ δύσκολη. Εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον Oscar Isaac, αλλά αναγνώρισε ότι η φιλία τους δεν ήταν ποτέ η ίδια μετά τη συνεργασία τους στη σειρά.

"Το Scenes From a Marriage ήταν πολύ δύσκολο. Και αγαπώ τον Oscar [Isaac], αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η φιλία μας δεν ήταν ποτέ η ίδια. Θα είμαστε εντάξει, αλλά μετά από αυτό, είπα ότι χρειάζομαι μια μικρή ανάσα."

Το "Scenes from a Marriage" εμβαθύνει σε πολύπλοκα και αντικρουόμενα συναισθήματα και η απεικόνιση μιας ταραχώδους σχέσης μεταξύ ενός ζευγαριού που χωρίζει οδήγησε φυσικά σε απαιτητικές σκηνές αγάπης και μίσους στην οθόνη. Η Jessica Chastain αναγνώρισε την καθαρτική πτυχή της δουλειάς της, όπου βυθίζεται σε εξαιρετικές εμπειρίες, αλλά εκτιμά επίσης την ήσυχη και γαλήνια ζωή της εκτός οθόνης.

Η χημεία στην οθόνη μεταξύ της Chastain και του Isaac ήταν αναμφισβήτητη και ένα viral βίντεο σε αργή κίνηση από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ενίσχυσε περαιτέρω το ενδιαφέρον του κοινού για τη δυναμική τους. Απευθυνόμενη στο βίντεο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή Today του NBC, η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η ρομαντική στιγμή που αποτυπώθηκε ήταν καθαρά υποκριτική, αλλά είχε βαθιά απήχηση στο κοινό λόγω της μακροχρόνιας φιλίας τους που ξεκίνησε από τότε που ήταν φοιτητές.

Σε ξεχωριστή συνέντευξη στο THR, τόσο η Jessica Chastain όσο και ο Οσψαρ Isaac μίλησαν για το πώς η φιλία που προϋπήρχε τους βοήθησε να διαχειριστούν το ωμό και συναισθηματικό υλικό της μίνι σειράς.

"Όσο απαιτητικό κι αν ήταν αυτό, το να μπορώ να το κάνω με την Jessica, υπήρχε κάτι που ένιωθα παράξενα αβίαστα, ίσως το πιο αβίαστο από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει ποτέ", δήλωσε τότε ο Isaac.

7 σειρές που μιλούν για το ρομάντζο όπως καμία ταινία σήμερα δεν τολμά (ή δεν προλαβαίνει)