Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της είναι ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της είναι ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι

Οι υπέροχες αναλογίες της παρουσιάστριας Μαρίας Ηλιάκη και οι τρυφερές φωτό με την κόρη της.

"Το καλοκαίρι μας, γεμάτο άμμο…αλάτι…ήλιο και αγκαλιές" έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης όπου τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, δύο ετών Κατερίνα. Μάλιστα, της αφιέρωσε το τραγούδι "What A Wonderful World" του Louis Armstrong.

https://www.instagram.com/reel/CvhS04Co37Y/

Πρόκειται για το μωρό που έφερε στον κόσμο δύο χρόνια πριν στη Ζυρίχη, όπου και κατοικούσε με τον σύντροφό της και γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη. Πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο γλυκό κοριτσάκι, που αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή των γονιών της και τους έχει ξετρελάνει.

Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε το πιο σωστό τραγούδι για να πλαισιώσει την αγκαλιά της με την Κατερίνα

Το ζευγάρι, μετά την Μύκονο, είναι πλέον διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο, την Κρήτη, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και ανέμελες οικογενειακές στιγμές μόνο για τρεις. Θυμίζουμε ότι πλέον ο Στέλιος Μανουσάκης έχει μετακομίσει και εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, αφήνοντας την Ελβετία όπου εργαζόταν.

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK/

Οι δυο τους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, όπως είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. "Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο."

Στη συνέχεια, περιέγραψε και τη στιγμή της πρότασης γάμου: "Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα."

Όσον αφορά στο άλλο ιερό μυστήριο, αυτό της βάπτισης, τελέστηκε δύο μήνες πριν, όταν η μικρή τους πήρε και επίσημα πια το όνομα της μητέρας του γυναικολόγου. Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικές κάμερες, είχε εξομολογηθεί την ημέρα εκείνη:

"Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση."

Πάντως, το Instagram profile της Μαρίας Ηλιάκη έχει αποκτήσει μια άλλη "χροιά" από τότε που έγινε μητέρα. Άλλωστε, δεδομένου ότι η μικρή Κατερίνα έχει αλλάξει όλη της την καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον λογαριασμό της. Κάθε φορά που αναρτά οικογενειακά στιγμιότυπα μαζί της, συγκεντρώνει αμέσως χιλιάδες likes."

«Εγώ ή η Μάρω Λύτρα;» Η Μαρία Ηλιάκη τραγουδά το «Μίλα μου» και ζητά από τον Καραφώτη να αποφασίσει

Εκτός όμως από την υπέροχη τρυφερή σχέση μητέρας- κόρης, στην τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας μπορούμε να δούμε και τις άψογες αναλογίες της με μαγιό. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι επιδίδεται συχνά σε ασκήσεις γυμναστικής και κυρίως στη μέθοδο που έχει αγαπήσει εδώ και πολλά χρόνια, αυτή του pilates. Πρόκειται για ένα είδος που ακολουθούν πολλές ακόμη διάσημες ανά τον πλανήτη, καθώς είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το σώμα, το πνεύμα και συνολικά το ευ ζειν. Ενδείκνυται μάλιστα και για τους μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και μετά από αυτή.

Τα αποτελέσματα της γυμναστικής αυτής λοιπόν μπορούμε να τα δούμε και κάθε φορά που η ίδια ποζάρει με μαγιό, όπως μερικές από αυτές που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω: