Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε το πιο σωστό τραγούδι για να πλαισιώσει την αγκαλιά της με την Κατερίνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε το πιο σωστό τραγούδι για να πλαισιώσει την αγκαλιά της με την Κατερίνα

Η Μαρία Ηλιάκη χρησιμοποίησε την νέα λειτουργία του Instagram προσθέτοντας το πιο ωραίο τραγούδι στην οικογενειακή της φωτογραφία με την Κατερίνα και τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει καθημερινά τα τελευταία 2 χρόνια τον ρόλο της ως μαμά και πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπά της με την μικρή Κατερίνα στα social media της. Αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια χαλαρώνει απολαμβάνοντας και αυτή τις διακοπές της με την κόρη της και τον Στέλιο Μανουσάκη στην Κρήτη, ένα νησί που πέρα από τόπος καταγωγής της ίδιας σηματοδότησε και τη γνωριμία τους, αφού είναι τόπος καταγωγής και του συντρόφου της.

Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε ο Στέλιος Μανουσάκης

Η Μαρία Ηλιάκη μεταξύ των φωτογραφιών που δημοσιεύει αυτές τις μέρες από τις οικογενειακές διακοπές τους, «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την μικρή Κατερίνα δίπλα στη θάλασσα την ώρα που απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Στην λεζάντα η ίδια έγραψε: «Το καλοκαίρι μας …γεμάτο άμμο…αλάτι…ήλιο και αγκαλιές».

Το πιο ωραίο, βέβαια ήταν πως η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη νέα λειτουργία της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για να προσθέσει στην συγκεκριμένη ανάρτηση κι ένα τραγούδι να ακούγεται. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από το τραγούδι «What a Wonderful World» του Louis Armstrong, αφού ο κόσμος της με την Κατερίνα και τον Στέλιο Μανουσάκη έγινε ακόμα πιο υπέροχος. Αν προσέξει κανείς καλύτερα και το στιγμιότυπο μαμάς και κόρης θα δει πως η σκιά που τις απαθανατίζει πρέπει να είναι αυτή του Στέλιου Μανουσάκη, κάτι που κάνει αυτή τη φωτογραφία ακόμα πιο μαγική.

https://www.instagram.com/reel/CvhS04Co37Y/

Oι κοιλιακοί και τα μυστικά της

Η Μαρία Ηλιάκη κατάφερε σχεδόν λίγες βδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της να επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό παραξενεύοντας τους πιο πολλούς. Η ίδια τότε σε Instagram story της είχε αναφέρει σχετικά με το πώς τα κατάφερε:

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

https://www.instagram.com/p/Cu3xMfnoaG5/

Παράλληλα, η ίδια είχε εξηγήσει τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή της ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι έκοψε τη ζάχαρη από τη διατροφή της προσθέτοντας παράλληλα το κεφίρ ήταν αυτό που τη βοήθησε.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε παραδεχθεί η Μαρία Ηλιάκη.