Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι φωτογραφίες της με μαγιό μετά τη γέννα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι φωτογραφίες της με μαγιό μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νέα photo: Οι αναλογίες της Queen Dina μετά τη γέννα, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Όσοι ακολουθούν πιστά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωρίζουν πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα και να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και έναν περίπου χρόνο πριν γίναμε «μάρτυρες» της υλοποίησής του, όταν μοιράστηκε μαζί μας τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατούσε απαλά την κοιλίτσα της και σε μία ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για εκείνη- ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας, έγραψε μερικά πολύ εύστοχα λόγια για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα και ο δρόμος της δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

«Το νησί μας καίγεται»: Σπυροπούλου, Χειμωνέτος αλλά & Βαλάντης με Σεΐτη ζητούν βοήθεια για τη Ρόδο

"ΝΑΙ.
Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.
Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας."

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G/

Σπυροπούλου & Βανδή με το ίδιο στιλ μαγιό και άλλες Ελληνίδες που «ορκίζονται» στο μαύρο μπικίνι

Έναν χρόνο μετά λοιπόν και η ζωή τη βρίσκει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με πολλά νέα κεφάλαια να έχουν ανοίξει σε αυτήν. Η μητρότητα την έχει συνεπάρει και εκείνη δεν σταματά να ανακαλύπτει καθημερινά τον κόσμο μέσα από τα μάτια του μοναχογιού της, που θα ονομαστεί Βλάσσης.

https://www.instagram.com/p/CjQiR0EoxWy/

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει η βάφτιση να τελεστεί τον Σεπτέμβρη του 2023, ενώ η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία. Το ζευγάρι κινήθηκε σε παραδοσιακούς ρυθμούς και θα δώσει στο όνομα του πρώτου του παιδιού, το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία και πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μιας και όπως έχει αποκαλύψει, του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/Co5FiOWIrtN/

Έναν μήνα πριν το ιερό αυτό γεγονός λοιπόν, η νέα μαμά και ο γιος της απολαμβάνουν μπάνια, βόλτες και βουτιές, σε θάλασσες και πισίνες. Η παρουσιάστρια μάλιστα, λίγο μετά τη γέννα ξεκίνησε εντατική γυμναστική και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να είναι εμφανές σε κάθε της φωτογραφία με μαγιό. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ανέμελη και χαρούμενη, αποδεικνύει πως τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν αν το θέλουμε και έχουμε ρεαλιστικούς στόχους.

https://www.instagram.com/p/CuSHsBbImAG/

Στην πιο πρόσφατη εξόρμηση της νέας μαμάς για μπάνιο με τον γιο της, τους βλέπουμε να κολυμπούν μαζί στην πισίνα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τις οικογενειακές καλοκαιρινές τους διακοπές, στο οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορά ένα απλό μοβ μπικίνι και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε messy updo, προφανώς για να αποφύγει το χλώριο.

https://www.instagram.com/p/Cvh_jebog23/

Ας δούμε λοιπόν και όλες τις υπόλοιπες φορές που πόζαρε με μαγιό, αφότου γέννησε.